AK Parti Mestan Özcan kimdir? Tekirdağ adayı Mestan Özcan'ın biyografisi

Bu yıl yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan kimdir? 1973 senesinde Tekirdağ'da dünyaya gelen Mestan Özcan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, lisans eğitimini Trakya Üniversitesi'nde tamamlayarak mezun olan Mestan Özcan'ın detaylı biyografisi...

AK Parti Mestan Özcan kimdir? Tekirdağ adayı Mestan Özcan'ın biyografisi
AK Parti Mestan Özcan kimdir? Tekirdağ adayı Mestan Özcan'ın biyografisi
GİRİŞ 31.03.2019 16:15 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:15

Mestan Özcan, 1973 tarihinde Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan'ın orta seviyede İngilizce dil bilgisi bulunmakla birlikte evli ve iki çocuk sahibidir.

 

MESTAN ÖZCAN BİYOGRAFİSİ

Üniversite eğitimini ise Tekirdağ Üniversitesi'nde bitiren Mestan Özcan, ''İşletmeci'' ve ''Ziraat Mühendisi'' olarak görevini icra etmektedir. Öte yandan pek çok sivil toplum kuruluşlarında ''Yönetici'' unvanıyla faaliyetler üstlenmenin yanı sıra 24 Haziran 2018 tarihinde düzenlenen genel seçimlerde AK Parti 27.dönem milletvekili adayı oldu. 

Yüksek lisans eğitimine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde ‘’Küreselleşme ve Uluslararası İlişkiler’’ alanında devam eden Mestan Özcan, Özcanlar Ltd. Şti. ‘’Genel Müdürlüğü’’ göreviyle çeşitli çalışmalarda bulunmuştur.

 

 

Son olarak 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı olan Mestan Özcan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...