Gökhan Arasan kimdir? Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan hayatı!

2019 yerel seçimlerde AK Parti Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan kimdir? 1979 senesinde Tunceli'de dünyaya gelen Gökhan Arasan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi'nde tamamlayarak mezun olan Gökhan Arasan'ın detaylı biyografisi ve hakkında bilinmeyenler!

Gökhan Arasan kimdir? Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan hayatı!
Gökhan Arasan kimdir? Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan hayatı!
GİRİŞ 31.03.2019 16:19 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:20

AK Parti Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan, 1979 senesinde Tunceli ilinde hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini ise Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel ilişkiler Bölümü'nü başarıyla bitirerek mezun olmuştur.

GÖKHAN ARASAN BİYOGRAFİSİ

 

 

Belirli bir dönem Bilgisayar Öğretmenliği mesleğini icra eden Gökhan Arasan şu anki dönemde de kendi şirketinde ‘’Bilişim ve Güvenlik Sistemleri’’ alanında hizmet sağlamaktadır.

2017 tarihinde düzenlenen kongrede AK Parti Tunceli il yönetimi görevine getirilen Gökhan Arasan, yerel yönetimler başkanlığı göreviyle faaliyetlerde bulunmuştur.

 

 

Son olarak 31 Mart 2019 tarihinde uygulanacak yerel seçimlerde AK Parti Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan, evli ve iki çocuk sahibidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!