Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimlerde AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu kimdir? 1977 senesinde Tokat'ta dünyaya gelen Eyüp Eroğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, lisans eğitimini Marmara Üniversite Hukuk Fakültesi'nde tamamlayarak mezun olan Eyüp Eroğlu'nun biyografisi...

Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?
Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?
GİRİŞ 31.03.2019 16:17 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:17

Eyüp Eroğlu, 1977 tarihinde Tokat ilinde hayata gözlerini açmıştır. Şu anki dönemde Tokat Belediyesi'nin belediye başkanlığı görevini icra eden Eyüp Eroğlu, İlkokul eğitimini Tokat Cumhuriyet İlkokulu'nda ve lise eğitimini ise Tokat İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır.

 

EYÜP EROĞLU BİYOGRAFİSİ

Üniversite eğitimini 1999 senesinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde bitiren AK Parti Tokat Belediye başkan adayı Eyüp Eroğlu'nun orta seviyede İngilizce dil bilgisi bulunmaktadır. 2011 senesinden beri Tokat ilinde serbest avukatlık görevini icra etmekle birlikte TAHAD Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de yer almıştır.

Evli ve üç çocuk sahibi olan Eyüp Eroğlu, pek çok sivil toplum kuruluşlarında faaliyetler üstlenmiştir. Bir dönem boyunca Tokat Barosu CMK Komisyon Başkanlığı göreviyle çalışmalar yürütmesinin yanı sıra; Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, Tokat Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği ve Elden Ele Derneği Başkanlığı göreviyle faaliyetlerini gerçekleştirmiştir.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı