Van Belediye Başkan adayı Necdet Takva kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

31 Mart 2019 seçimlerinde AK Parti Van Belediye Başkan adayı Necdet Takva kimdir? 1969 senesinde Van'da dünyaya gelen Necdet Takva aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlayarak mezun olan Necdet Takva'nın detaylı biyografisi...

Van Belediye Başkan adayı Necdet Takva kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Van Belediye Başkan adayı Necdet Takva kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 31.03.2019 16:16 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:16

AK Parti Van Belediye Başkan adayı Necdet Takva 1969 senesinde Van'da hayata gözlerini açmıştır. İlkokul eğitimini ve orta öğrenimini Van'da bitirmesinin ardından üniversite eğitimini ise Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirerek mezun olmuştur.

 

Evli ve dört çocuk sahibi olan Necdet Takva, 2005 senesinde Van Ticaret ve Sanayi Odasında (VATSO) ‘’Genel Sekreterlik’’ görevini icra etmiştir ve bu görevini 2012 senesine dek devam ettirmiştir.

Yüksek lisans eğitimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yönetim Bilimleri alanında bitiren Necdet Takva, ‘’Van Kent Konseyi’’ başta olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşlarında (STK) bulunmuştur.

 

2013 senesinde ise Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı göreviyle faaliyetler üstlenen Necdet Takva, Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliği ve TOBB Fuarlar Komitesi Üyeliği görevini de yerine getirmiştir.

Takva yazarlık tarafıyla da bilinirlik kazanan, 4 yıl süresince yerel bir gazetede ‘’Sentez’’ ismiyle köşe yazarlığı görevini yerine getirmiştir ve pek çok ulusal yayın organında makaleleri yayına alınmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak