Platonik aşk yaşadığı komşusunu öldürdü, annesi ve kız kardeşini...

Konya'da, 2 yıl önce eşinden boşanan Muzaffer C. (53), iddiaya göre platonik aşk yaşadığı karşı komşusu Şeyma Sarı'yı (25), tabancayla vurarak öldürdü, annesi Hacer Sarı (51) ve kardeşi Tuğba Sarı'yı (18) da ağır yaraladı. Muzaffer C., polis merkezine teslim olurken, hastaneye kaldırılan anne ve kızının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Platonik aşk yaşadığı komşusunu öldürdü, annesi ve kız kardeşini...
Platonik aşk yaşadığı komşusunu öldürdü, annesi ve kız kardeşini...
GİRİŞ 28.06.2019 06:54 GÜNCELLEME 28.06.2019 06:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi Revan Caddesi'nde meydana geldi. 2 yıl önce eşinden boşanan ve yalnız oturan ayakkabıcı Muzaffer C., iddiaya göre  platonik aşk yaşadığı karşı komşusunun kızı olan öğretmen Şeyma Sarı ile konuşmak için evlerinin zilini çaldı. Muzaffer C., kapıyı açan anne Hacer Sarı'ya kızı Şeyma'yı sevdiğini ve konuşmak istediğini söyledi. Hacer Sarı da tepki gösterdi. Yaşanan tartışmanın ardından Muzaffer C., yanındaki ruhsatsız tabancayla Hacer Sarı'nın başına ateş etti. Ardından eve giren Muzaffer C., Şanlıurfa'da öğretmenlik yapan ve okulların tatil edilmesiyle ailesinin yanına dönen odadaki Şeyma Sarı ile salondaki kardeşi Tuğba Sarı'ya da ateş etti. 

Silah seslerini duyan komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kalbine isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanan Şeyma Sarı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Başından vurulan anne Hacer Sarı, yakındaki özel bir hastaneye, göğsünden yaralanan Hacer Sarı da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan anne ve kızının hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Muzaffer C. ise olayın ardından tabancayla birlikte polis merkezine gidip teslim oldu. Muzaffer C., gazetecilerin 'Niçin öldürdüğünüz?' sorusu üzerine ''Sorunlarımız vardı. O yüzden'' diye cevap verdi. 

Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 6
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizileri çevirenler parayi yesin..izleyen gariban uygulamaki hayatiyla ödesin.. İslamla terbiye olmayan toplum vallahi iflah olmaz..
    Cevapla
  • Vural_canet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakınız idam gelmeden bu olaylar devam edecektir. İdam olsa idi o kadın şuan hayattaydı. Sayın Devlet büyüklerimiz bunu anlasın artık. İdam kanunu çıkarsa ölü sayısı azalacak, belki kimse kimseyi vurmayacak .
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    manyak...
    Cevapla
  • Harbi 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezaevinin adaleti şaşmaz allahım bir aslanı çıkar ceza kesecek
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Alçak. Cehenneme kadar yolun var. Rabbim sana gün yüzü göstermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!