Ankara'da hareketlilik devam ediyor! Bir uçak daha indi

Rusya'dan satın alınan S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem birinci grup malzemelerinin sevkiyatında 8'inci uçak, Mürted Hava Meydanı'na indi.

GİRİŞ 15.07.2019 09:34 GÜNCELLEME 15.07.2019 10:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin birinci grup malzemelerinin sevkiyatı geçen cuma günü başladı. İlk gün, füze bataryalarının komuta merkezi ve radar düzeneklerini taşıyan 3 uçak, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Mürted Hava Meydanı'na indi. Cumartesi 1, pazar günü 3 olmak üzere hafta sonu 4 uçak ile sisteme ait parçaların sevkiyatı devam etti.

Sevkiyat sürecinin 4'üncü gününde 8'inci uçak, Mürted Hava Meydanı'na indi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı devam ediyor. Bu kapsamda 8'inci uçak, Mürted Hava Meydanı'na indi" denildi.

 

 

YORUMLAR 13
  • vay be arkdaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bu füzelerin mimmarı bşr türkmüş özbekmi yoksa azerbeycanlımıydı bi yerde okumuşdum bence o türkğ bulup getrmeliyiz biz ondan daha iyisini yaparız yeterki karadenzli uşağlarımza gaziantepli saniyicimize yol göstersin
    Cevapla
  • s-400 4 yıl önce Şikayet Et
    s-500'ü de alalım.Nükleer silah üretmek yasak ise biz de bu şekilde koruyacak silah alırız.imf borcunun silinmesi,2 ekonomik kriz,darbenin bertaraf edilmesinden sonra Ak Partinin yaptığı en önemli işlerden biri.Bir de Suriyeye yapılan harekatlar var.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu havalimanin adini degiştirin mürted dinsiz demek degilmi
    Cevapla
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz da hainler ordan yönetiliyordu adi tekrar MÜRTED oldu
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Mürted, İslam dininden dönen kimse demektir.
    Cevapla
  • Hasan Özkaymak 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinsiz değil dönek demek.
    Cevapla
  • abidin kederli 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim yapmadığımız hiç bir silah yerli olmayan hiçbir makina beni sevindirmez bu geçici bir önlem acelece biz daha iyisini yapmalıyız ve yerli olmalı ki işte bizim sevinmcimizi o zaman görün tabii ki bir oldu bitti ile elimizden alınmak istenen karbon yatakları ve doğu akdeniz artık güvenli durumda başkasının elinde olan tetikler kime döneceği belli olmayan silahlar bizim canımızı sıkar yuları da elinde olmalı ipi de belinde olmalı mermisi yerli olmayan makina makinası yerli olmayan mermi işimize yaramaz kime sıkacağımıza komutası dilimizde olmalı hesap vereceğim silaha para ödemem yine de geçici olarak gülümsüyorum
    Cevapla
  • Neşeli abidin 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşmayın.Elbette kendin yapsan,hatta daha iyisini yapsan iyidir.Fakat şu an acil ve mecburiyet var. Araba yapmıyoruz binmeyelim mi? Uçak yapmıyoruz uçmayalım mı? Telefon yapmıyoruz konuşmayalım mı? Ne yapacağız yanı,tüm bunları kullanmayıp...teslim mi olacağız. Savaş uçaklarımızı kullanmayalım mı. Tüm bunları kullanacağız,bu arada yapabiliyorsak daha iyisi yapacağız.
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Uzman değilim ama inanıyorumki bize toplamda kıbrıs dahil 8 9 tane lazım ki tüm türkiye korunsun. Ne yaparsak yapalım kıbrısa 1 tane bırakmak zorundayız. Hatta radarını deniz üstünde tutarsak tehditi daha uzaktan fark edebiliriz hernalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı