Hakkari'de PKK'ya bir darbe daha!

Hakkari'de 8 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede silah, mühimmat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Hakkari'de PKK'ya bir darbe daha!
Hakkari'de PKK'ya bir darbe daha!
GİRİŞ 25.08.2019 22:42 GÜNCELLEME 25.08.2019 22:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede silah, mühimmat ve çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, 24-25 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda PKK'lı 8 teröristin etkisiz hale getirildiği Tuğlu Bölgesi'nde arama tarama faaliyetinin yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Aramada, 4 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, dragunov keskin nişancı tüfeği, RPG-7 roketatar,  5 antitank roketatar mühimmatı, 2 roketatar, AT-4 tanksavar füzesi, 8 el bombası, 3 telsiz, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda pil ve kablo, 8 elektrikli fünye, 3 tüp (EYP düzeneği kurulu), 2 akım ölçer ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. Konuyla ilgili adli tahkikat devam ediyor."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Astalavista 4 yıl önce Şikayet Et
    Hantur Killer filminde bir sahnede Ruslar limana ses Sensörleri yerleştirmiş alarm verilen yerde tehdit olursa orasını bombalıyordu. Bizdeki Mağaralara Mühendislerimiz fotokapan, ses sensörleri vs. yerleştirsin terör tehditti algılandığı anda füzelerle veya önceden yerleştirilen uzaktan kumandalı bombayla imha edilsin.
    Cevapla
  • Karadenizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Her yer silah mühimmatı kaynıyor. Bu paraları nerden buluyor bu gavur köpeği eşkıya.
    Cevapla
  • mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    teöre demokrasi talebinde bulunan chp ve a.gül a.davutoğlu .m.şener a.şener ve diğer gafiller bakın iyice bakın pkk ve hdp bunları eğlence için türkiyeye geitiriyor. düğün lerde havafişek yerine mi kullanacaklar ve ya kulandıalr bu silahları. yazıkları olsun size. açıkça bu ülkeyi bçleceğiz yıkacağız parça parça edeceüğiz diyorlar. bir tükrükte sizi boğarız ditorlar. siz buna demokratik hak diyorsınuz. allah belasını versi bunu söyleyebne. pkk ya pkk ya lojistik destek vermekten başka bir amaçı olmayan ve icraat etmeyen blediyeleri demokrasi diye savunan gailler gerçekte hainsiniz . hainssiniz.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu teröristler guruplarini kahreylesin inşa Allah
    Cevapla
  • sait 21 4 yıl önce Şikayet Et
    amin amin
    Cevapla
  • sado 4 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"