Murat Ülker'den Şehir Üniversitesi açıklaması!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren holding olarak söz verdikleri bütün maddi taahhütleri yerine getirdiklerini söyledi. Ülker yaptığı açıklamada "Üniversite projesi içinde kendi kararımızla yer aldık, sorumluluklarımızı da yerine getirerek kendi kararımızla ayrıldık. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızdan sadece destek gördük." ifadelerini kullandı.

Murat Ülker'den Şehir Üniversitesi açıklaması!
Murat Ülker'den Şehir Üniversitesi açıklaması!
GİRİŞ 25.11.2019 20:58 GÜNCELLEME 26.11.2019 10:43
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili holdingin ve kendi isminin geçtiği bazı haberlerde doğru olmayan bir şekilde üniversiteye taahhütlerinin farklı siyasi sebeplerden ötürü devam etmediği yönünde gerçek dışı iddiaların yer aldığını belirtti. 

 

 

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde; 

Son günlerde İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili bazı haberlerde holdingimizin ve ismimin geçtiği ve doğru olmayan bir şekilde üniversiteye taahhütlerimizin farklı siyasi sebeplerden ötürü devam etmediği yönünde gerçek dışı haberler iddia edilmektedir.
Oysa ki İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren Holding olarak söz verdiğimiz bütün maddi taahhütlerimizi yerine getirdik. Ayrıca üniversite mütevelli heyetinden ayrılmadan önce holdingimiz vakıf yöneticileri ile maddi anlamda son olarak yapılabilecekleri konuştu, ardından bu taahhütlerimizi de yerine getirdik. O toplantıda üniversitenin maddi durumunun çok hassas bir şekilde idare edilmesi gerektiğini, yapılabilecekleri ve borçlanma konusunda dikkatli olunmasını da hatırlattık.
 
O zamanda ifade ettiğimiz gibi bizim Holding olarak taahhütlerimizin hiçbiri sonsuz değildi. Bu süreç sonunda hiçbir siyasi mülahaza olmaksızın holdingimiz bütün sorumluluklarını yerine getirdi. Sonrasında gurubumuz daha başka sosyal hizmetlerini sürdürürken üniversiteye kuruluş aşamasında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzuru içinde yönetimden ayrıldık.
Bilinmelidir ki; Üniversite projesi içinde kendi kararımızla yer aldık, sorumluluklarımızı da yerine getirerek kendi kararımızla ayrıldık. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızdan sadece destek gördük.
 
Biz ayrıldıktan sonraki süreçte göreve gelen yöneticilerin çeşitli kaynakları hangi şartlarda ve ne şekilde kullandıkları hususunda hiçbir bilgimiz de bulunmamaktadır.
 
Murat Ülker

 

 

YORUMLAR 20
  • İstanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKER HOLDİNG olarak senin devletten üniversite için yardım almaya ihtiyacın var mı acaba? Sen ülkemde kazancını Avrupa ya taşırken, vatanımı haçlı ve siyonizm ordusuna satmaya çalışan, 253 kardeşimi şehit, 5000 kardeşimi gazi yapan teröristlerle birlikte yürüyen, FETÖ'cüyü rektör yaparsan, artık senden ne beklenir, çünkü sen kimlerle yolculuk yaptığını ortaya koymuş durumdasın, artık ÜLKER HOLDİNG olarak masken düşmüş, kel'in görünmüştür,....
    Cevapla
  • Osman KARAHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi sevmiyorum.. Ürünlerinizi de sevmiyorum. Sevmekte mecbur değilim..Evvela çalışanlarını hele bi düzelt bakalım.
    Cevapla
  • sufhi 4 yıl önce Şikayet Et
    torku demis burda bazi akillilar Ulker eti bozuk sütleri geri gonderirken torku direk aliyor haberiniz olsun ayrica sahsi sevmeye bilirsiniz ama.ulker kaliteli urun üretir bilginize
    Cevapla
  • kardeş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bozuk süt alıyor iftirasıyla koskoca Firmayı yargılıyorsun.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalıyorsun. Hayatında hiç torku tesisi gezdin mi? Adamlar geri dönüşüm ürünleri toplayıp fermente edip oradan elektrik üretip satıyorlar. Piyasadaki en kaliteli sütü alan firmalardan birisidir. Kendi süt tesisi olduğunu da hatirlatirim
    Cevapla
  • S. Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Aksine bizde Torku nun sıkıntılı sütleri almadığını yaşayanlardan duyduk
    Cevapla
  • Kürt Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkerin tüm tatlı abur cubur ürünlerinde sağlık düşmanı fruktoz şurubu var, Torku ise pancar şekeri kullanıyor, kim acaba gerçek vatan evladı!! Milletimin sağlığıyla oynama Ülker...
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Afia ve Safia kaliteli değil ve fiyati yüksek, lezzet yok...
    Cevapla
  • Seyyide 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet de güzel ve en azından içindeki maddeler güvenilir. Benim için gides ön planda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı