Fuat Oktay açıkladı: 25 bin 294 ihlal...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında konuştu.

GİRİŞ 30.12.2019 10:41 GÜNCELLEME 30.12.2019 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay dumansız hava sahası denetimleri ile ilgili “2019 yılında toplam 3 milyon denetim gerçekleştirilerek 25 bin 294 ihlal tespit edilmiş ve gerekli yaptırımlar uygulanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 16 yaş grubu öğrencilere yönelik araştırma, 2017'den bu yana uyuşturucu madde kullanımı ve sigara kullanımında azalma olduğunu ortaya koymaktadır" dedi. 

 

 

AYRINTILAR GELİYOR...

YORUMLAR 4
  • Kadın 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele de bayanların sigara içmesi çok daha vahim ve kötü. Sağlık ve diğer açılardan
    Cevapla
  • Alaaddin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan yardımcım ilk önce büyük milletmeclisinde esrar eroin ticareti yapanların önünü kes, 2. devamında bakanlar müsteşarlar ve müdürlerin görevini suistimallerinin düzeltilmesi..3. aile eğitimi ve okullardaki çocuklara gereken disiplin verilmediğinden okullarda ve mEB te çok büyük sıkıntılar vardır. Gereğinin yapılmasını saygıyla arz ederim.
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    milli eğitimin ve aile eğitiminin kökten reforma ihtiyacı olduğu bir dönemi yaşıyoruz... Bu konuda toplum kitle iktidar olarak sorunu çözmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    okul ve okul çevresinde öğretmenlerin sigara içmeleri engellenmelidir. öğretmenini sigara içerken gören öğrenci haliyle bu zıkkımı deneyecektir hatta sigara içmeyen kişiler öğretmen olarak atanmalıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!