Aleyna Tilki havalimanında ortalığı birbirine kattı! İlk açıklama...

Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki, İtalya'nın Milano kentine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı'nda olay çıkardı. Hakaretlerin havada uçuştuğu tartışma sonrası ünlü şarkıcı uçuşunu iptal etti. Tilki, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Artık susmayacağım. Sabrımın son noktasına geldim" dedi.

GİRİŞ 09.01.2020 19:01 GÜNCELLEME 09.01.2020 19:01
Bu Habere 224 Yorum Yapılmış

Aleyna Tilki, İtalya'nın Milano kentine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı'nda sıra tartışması yaşadığı bir yolcu ve hakaret ettiği iddia edilen bir özel güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine havalimanı polis merkezinde ifade verdi.

YOLCUYLA TARTIŞTI, GÜVENLİK GÖREVLİSİNE HAKARET ETTİ

Edinilen bilgilere göre Şarkıcı Aleyna Tilki, THY'nin saat 12.40'taki tarifeli seferiyle Milano'ya gitmek üzere sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'na geldi.

O anlar kameralara yansıdı;


Bilet ve bagaj işlemerini yaptıran ünlü şarkıcı daha sonra pasaporttan geçti. Pasaport sonrası X-ray kontrolleri için güvenlik noktasına gelen Aleyna Tilki, iddialara göre burada bir yolcu ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Aleyna Tilki'nin bu sırada bir özel güvenlik görevlisine de hakaret ettiği öne sürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, yolcu ve güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine Aleyna Tilki, havalimanında bulunan polis merkezine götürüldü. İfadesinin alınması ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından ünlü şarkıcı güvenlik önlemleri altında polis merkezinden çıktı. Bu sırada Aleyna Tilki'nin polis merkezinden çıkışını görüntülemek isteyen basın mensuplarının çekim yapmasına polis tarafından izin verilmedi. 

UÇUŞUNU İPTAL ETTİRDİ

Öte yandan Aleyna Tilki'nin,  12.40'taki Milano'ya gideceği uçağı kaçırdığı, bir sonraki Milano uçağına ise bilet almasına rağmen iptal ettirdiği ve İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldığı öğrenildi.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, "Artık susmayacağım. Sabrımın son noktasına geldim" dedi

ALEYNA TİLKİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

"DAHA REŞİT BİLE DEĞİLKEN..."


Açıklamasında geçmişten yaşadığı sıkıntılardan bahseden Aleyna Tilki, "Geçmişte prodüktörümün bıçaklanması, konserimde bomba patlaması, kariyerim sürecinde daha reşit bile değilken birileri tarafından şiddet görmemden dolayı(!) ve sosyal medyada tehdit içerikli mesajlar da almamdan dolayı artık susmak istemediğim için, artık sabrımın son noktasına geldiğim için havaalanında üstüme gelen bir adama karşı kimse bir şey yapmazken ben kendimi korudum" ifadelerini kullandı.



"BANA VURMAMASI İÇİN KENDİMİ KORUMAYA ÇALIŞTIM"

Kavga anında neler söylediğini hatırlamadığını belirten Tilki, açıklamasına şöyle devam etti: "Ne söylediğimi hatırlamasam da tavırlarında bana şiddet uygulama ihtimali olduğu için korkmuştum ve bana vurmaması için yüksek sesle konuşup kendimi korumaya çalışmıştım. Oradaki hiçbir kadın beni umursamadığı gibi olayın içine girip bana sempatileri olmadığı için o adamı savunarak onlar da kavgamızın içine dahil oldu."

 

 

YORUMLAR 224
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Aleyna Tilki mi keçi mi her neyse, gündemde kalmak için her türlü yoku deniyor! İstediği yine oldu! Kimse haber yapmayınca bu sümüklü de böyle yollara baş vuruyor!!
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin kizim . seni degil seni buralara gerireni cikar karsima
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    iki ekranda gözüktün diye kendini ünlüden mi sayıyorsun. Unlu olsan bile şımarma lüksün yok!
    Cevapla
  • atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    youtube denilen şişme balon bunları şişiriyor da şişiriyor. alakasız yalan düzmece izlenme ve tıklanma oranları. hepsi yalan düzmece. akıllarınca gençliğimize örnek model yapacaklar. modeliniz batsın.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni ''sanatçı '' yapan ünlü yapan bizlere ne yapsan az..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi