Savcı Sayan'dan örnek uygulama! İran'la komşu olunca...

Ağrı'nın bu güne kadar koronavirüs sebebiyle 92 kişinin öldüğü İran'la sınırı olması sebebiyle önlemler artırıldı. Bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak kullandığı belediye araçları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

GİRİŞ 04.03.2020 22:57 GÜNCELLEME 04.03.2020 23:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Halkın sevgisini kazanan hizmet ve uygulamalaıyla sık sık gündeme gelen AK Partili Belediye Başkanı Savcı Sayan yine örnek bir çalışmaya imza attı.

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM"

Sayan, koronavirüsle ilgili yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlerle ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Sayan, paylaşımında "İran’a komşu olunca tedbiri elden bırakmamak lazım... Araçlarımız belediye ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • bonjour 4 yıl önce Şikayet Et
    adam çalısıyor ya
    Cevapla
  • ferhat tokul 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın hasısın adam gibi adam Savcı Sayan
    Cevapla
  • RUMELİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst ve okadar da cesur bir abimiz .Allah nazarlardan korusun ve hizmet işlerinde başarılar versin
    Cevapla
  • Güzel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun zaten standart olması lazım virüs yada komşu ülkedeki virüs olduğu için değil. Yine de böyle bir uygulama yapması güzel ve hep devam etmeli toplumun kullandığı toplu taşıma araçları gibi yerler standart şekilde dezenfekte edilmeli
    Cevapla
  • RABİA 4 yıl önce Şikayet Et
    seni öncelikle ak partimize şeref verdiğin katılımından dolayı ve ağrımıza güzel idarenden dolayı tebrik ediyorum kardeşim...şunu söyleyeyimki yaptığın temizlik doğru ama eksik, o otobüslere binerken verdiğimiz ve devamlı el değiştiren paralarımızı nasıl dezenfekte edeceğiz, özellikle irandan gelen paralardan bulaşmaması için çare bulmanızı diliyorum ve ALLAHTAN vatanımızı korona virüsten korumasını niyaz ediyorum...ALLAH yardımcınız olsun...amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti