Sözcü gazetesinin Katar manşetine Türk kullanıcılardan 'Esad'lı tepki

Sözcü gazetesinin bugünkü baskısında Katar'ı hedef gösteren haberine sosyal medyadan tepki geldi. Kullanıcılar vefa vurgusu yaparken, gazeteye "Esad" üzerinden yüklendi.

Sözcü gazetesinin Katar manşetine Türk kullanıcılardan 'Esad'lı tepki
Sözcü gazetesinin Katar manşetine Türk kullanıcılardan 'Esad'lı tepki
GİRİŞ 08.03.2020 12:55 GÜNCELLEME 09.03.2020 10:05
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Sözcü gazetesinin bugünkü manşetinde Katar ile ilgili bir özel haber yayımlandı.

 

"Nedir bu Katar aşkı!" başlığıyla verilen habere göre; Katar ve Türkiye arasında "Şehircilik İş Birliği Anlaşması" imzalandı. Bundan böyle iki ülke kentsel dönüşüm projeleri yapacak.

KATAR'I DAHA ÖNCEDE HEDEF GÖSTERMİŞLERDİ

 

Tank palet fabrikasının Katar ile ortak olarak işletiminde, Kanal İstanbul projesi kapsamında Emirin annesinin bölgeden arazi satın almasında ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilen uçak meselesinde üzerinden attığı manşetlerle eleştiri almıştı.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Sözcü gazetesinin Katar'ı tekrar hedef alması eleştiri konusu oldu. Gazetenin Suriye'de sivilleri katleden Türk askerine saldıran Esad ile sürekli görüşülmesi yönünde algı yapmasını sosyal medyada dillendiren bazı kullanıcılar "Nedir sizdeki Esed aşkı?" Diye soruyor muyuz?" diye tepki gösterdi.

VEFA VURGUSU

Kullanıcılar, Katar ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilere de vurgu yaptı. Ankara ve Doha'nın zor zamanlarda birbirlerine nasıl destek olduklarını da söyleyen Twitter kullanıcıları, "Katar Arap Birliği'nin dışladığı, bizim her zaman yanımızda olan bir dost ülke" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 103
  • Ozi 3 yıl önce Şikayet Et
    Orda israillililerin amerikalı canilerin arsalari olsa bu kadar ses çıkmazdı.sözcu kimin sözcülüğünü yaptığını çok iy biliyoruz.amerikanin israilin fransanın almanyanın bu ülkenin düsmanlarına yaptığı yardımları gönderdiği silahları eleştirme bu ülkenin her zaman yanında kardeş ülke katarı eleştir.yok öle yağma.çatlasanizda patlasanizda kanalistanbul yapılacak bu ülkenin yatırımlarına engel olamayacaksınız.yaptığınız bir eser varmı ey chp zihniyeti gösterin bir eserde bari bi işe yarayın.
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözcünün aşkı Esed kafiri 34 Mehmetciğimizi şehit etti. Oysa Katar bizim savunma sanayii projelerimize sermayesiyle daima destek çıkıyor. Katar şimdiye kadar da bir tane mehmedimizin burnunu kanatmadı.Katara saldırmak için imandan itikattan yoksun olmak lazım, Sözcü gibi.
    Cevapla
  • Yılmaz ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Gazete Vatana ve Gercege Deyil Kim ağzına kemik verirse ona çalışır Baronlar yani Temsili Aşçı içerde Ne Hazırlarsa Garsona verir onlar servis ederler Habercilikle Alakaları yok
    Cevapla
  • Ali kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    En zor zamanlardaki en yakın dostumuz ve destekçimiz Katar, Mısır ve emperyalist uşağı bazı körfez ülkelerinin tüm baskılarına rağmen Türkiyeyi satmadı. Her kim Katara düşmanlık yapıyorsa bilinki o hain ve tetikçi maşadır.
    Cevapla
  • Ata 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iranlı oldu, pyd pkk lı oldu, suriyeli oldu, amerikalı oldu, almancı oldular ama bir türlü türk olamadılar yuh ki yuh.
    Cevapla
  • Hasan Tahsin 4 yıl önce Şikayet Et
    ATA SAHTE İSİMLİ VATANDAŞ, SSİZ NEREDE YAŞIYORSUNUZ. TÜRK'LÜK SİZE Mİ KALDI. kATAR HAKKINDA TEK BİR YORUM DUYAMADIK. yahu biraz namuslu olun, vicdanlı olun, para alarak yazıyorsanız bile. bu kadar kör müsünüz. KATİL Suudileri nde, ABD'nin de, RUSYA'nın da, ESAT'ın da ve KATAR'ın da bizle ne ilgisi var, bize dost mu onlatr? Sen Katar'la yatıp kalkarsan, bir rusyaya bir abd'ye dönersen, neymiş Türk'lük müş. Ne haddine senin TÜRK'ün adını almak,
    Cevapla
  • Orhangazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi suriyeli türkten yada iranlı türkten türk olmasını bekleyemesin. Bu ülke bölünmeyecekse bu insanlara yaşamak mecburiyetindeyiz. Kin daha çok kine sürükler, bi ortayol bulmak lazım yoksa bu huzursuzluk yine 500 yıl geçse de değişmez. Esed yaşamak istemedi başkalarla ve sonuç ortada! En iyisi ortamı karıştıranların nüfusu elinden alınsın ve istediği ülkeye sürülsün, hapis işe yaramıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?