Vatandaş yine sahillere akın etti

Koronavirüse karşı her alanda tedbirler alınmaya devam ederken, vatandaşlara da mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunuldu. Vatandaşların bir kısmı "Evde kalın" uyarılarını dikkate alarak evlerinden dışarı çıkmazken, bazı vatandaşlar ise sokağa çıkmayı sürdürüyor.

GİRİŞ 22.03.2020 10:26 GÜNCELLEME 22.03.2020 12:01
Bu Habere 219 Yorum Yapılmış

Bazı İstanbullular dün olduğu gibi bugün de Koronavirüs tehlikesine aldırış etmeden sahile akın ettiler. Arnavutköy Sahili'ni dolduran bazı vatandaşlar yürüyüş ve koşu yaparken, bazı vatandaşlar ise oltalarıyla balık tuttu.



 

 

Evde kalmaktan sıkıldığı için Boğaz'da balık tutmaya geldiğini söyleyen Kadir Kandemir, "Erken saatte balık tutmaya geldik. 'Biraz balık tutup, evin balkonunda mangal yakalım' dedik. 1 metre mesafesine dikkat ediyoruz. Yakın temas kurmuyoruz. Oltacılara bakın, aralarında birer metre mesafe var. Ben kalabalıkta durmuyorum. Ben de boş kenardayım. Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum'' dedi.







YORUMLAR 219
  • Evde Kal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz evde kalalım virüsten kurtulalım.
    Cevapla
  • paşali1 4 yıl önce Şikayet Et
    Artik yeter gerçekten vurdum duymazlik bu nee derhal sokağa çikma yasaği olsun .Yoksa bu işin ciliği çikiyor ne olur yaaa 14 günde ölmezsiniz ama böyle öümü beklemekten başka çare yok
    Cevapla
  • Leyla 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatya dışarıda!!! 18 derece sıcaklığın tadını çıkarıyor millet. Ana cadde üzerinde oturuyorum ve hayretle içi tıka basa insan dolu otobüs ve minibüsleri izliyorum. Arabalar ışıklarda uzun kuyruklar oluşturuyor.Yürüyüş yolunda ailecek dolaşan kalabalıklar,koşanlar,yürüyenler,yan yana sohbet ederek gezen 4-5 kişilik erkek ve kadın grupları. Acilen sokağa çıkma yasağı ilan edilip ciddi yaptırımlar uygulanmalı yoksa hepimiz bu hastalığa yakalanacağız. Offf offf!!! Delireceğim.
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet ceza kessin sorumsuzlara yada sokaga cikma yasagi madem iş ciddi ise
    Cevapla
  • TuncTunc 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan birde bana "hadi be" falan diyorlar..Tekrar ediyorum aptali salagi kendini begenmi$i en cok olan ülkeyiz..yok yaa benim ümidim yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli bakan Orit Strock'tan hükümeti devirme tehdidi
İslam Memiş altın için uyardı: Her şey değişecek!