Bağış kampanyasına gurbetçimizden10 bin avroluk destek

Başkan Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına Almanya'da yaşayan 70 yaşındaki Cennet Bebek 10 bin avro bağışladı.

Bağış kampanyasına gurbetçimizden10 bin avroluk destek
Bağış kampanyasına gurbetçimizden10 bin avroluk destek
GİRİŞ 05.04.2020 18:05 GÜNCELLEME 05.04.2020 18:05
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

48 yıldır Almanya'nın Ludwigshafen kentinde yaşayan Bebek, kampanya çerçevesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca açılan hesaba 10 bin avro yatırdı.

Cennet Bebek, 17 yıl önce vefat eden eşi adına Afrika'da su kuyusu açtırmaya niyeti olduğunu ancak Türkiye'de kampanya başlatılınca birikimini buraya bağışlamaya karar verdiğini belirterek, herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

6 çocuk annesi Bebek'in emekli maaşını biriktirdiği ve başkalarına örnek olsun diye bu yardımını açıkladığı öğrenildi.

Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın da örnek davranışı dolayısıyla Cennet Bebek'i arayarak teşekkürlerini iletti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklımız varsa veririz. Bu gün vermezsek yarın yüzlerce katını enflasyon farkı olarak vermek zorunda kalacağız. Hem bakın! bu günlerde istesek de yiyemez olduk. Demek ki garantimiz yok. Elimizden kayacağına bari hayra verelim. Bunun sonu inşallah çok hayrlı olacak. Ev kirası vermeyip iki bin lira ve üstü maaş alıp buraya birkaç yüz lira vermeyenler vatan-millet demesin.
    Cevapla
  • Kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber 7 sizden ricamiz hangi hesap numaralarina euro yatirilabilir netlestirirseniz bir an evvel ayreten zekat fitre olabilir mi ramazan ayini beklememiz gerekiyor mu
    Cevapla
  • Nurettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen aile ve sosyal politikalar bakanlığı sitesine girin https://www.ailevecalisma.gov.tr/sayfa/kovid-19-bagis-hesap-numaralari/ ordan euro hesap iban bilgillerini göreceksiniz, şimdiden bir vatandaş olarak ilginize çok sevindim, yardımcı olmak istedim. Teşekkürler Türkiyem ve onun sevdalıları
    Cevapla
  • Anam 4 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinden öperim, cennete köprü olsun bu yardımın, Allah razı olsun
    Cevapla
  • Başgan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo veren el allah cc bir sene içinde geri verir... almanyalılar uyumayın koşturun ziraatbankalarına hesaplar belli almanyadan yani yurtdışından en az 1 milyon avro bekliyoruz
    Cevapla
  • cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin teyzem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak