Marketler hafta sonu açık olacak mı? BİM A101 ŞOK MİGROS 9 Mayıs 10 Mayıs'da açık mı?

A101, BİM, ŞOK, Migros 9-10 Mayıs'da açık olup olmayacağı en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre sokağa çıkma yasağı Ramazan Bayramı sonuna kadar her hafta sonu uygulanmaya devam edecek. Peki önümüzdeki hafta sonu marketler açık olacak mı?

Marketler hafta sonu açık olacak mı? BİM A101 ŞOK MİGROS 9 Mayıs 10 Mayıs'da açık mı?
Marketler hafta sonu açık olacak mı? BİM A101 ŞOK MİGROS 9 Mayıs 10 Mayıs'da açık mı?
GİRİŞ 04.05.2020 17:29 GÜNCELLEME 04.05.2020 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A101, BİM, ŞOK, Migros 9-10 Mayıs'da açık olacak mı? Her hafta sonu sokağa çıkma yasağı rutin hale geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz konusu sokağa çıkma yasağı uygulamasının Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edeceğini açıkladı. Bu kasamda marketlerin önümüzdeki hafta ne zaman saat kaçta kapatılacağı merak konusu oldu. Peki 9-10 Mayıs'da A101, BİM, ŞOK, Migros açık olacak mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek?

 

 

A101 BİM ŞOK MİGROS 9-10 MAYIS'DA AÇIK OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre 9-10 Mayıs 2020 tarihinde rutin uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı devam edecek. Bu kapsamda A101, BİM, ŞOK, Migros 9-10 Mayıs tarihlerinde kapalı olacak. 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden faaliyete geçecek.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki hafta sokağa çıkma yasağı 8 Mayıs saat 24.00'da başlayacak. 10 Mayıs saat 24.00'da sona erecek.

 

 

HANGİ İLLERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLECEK?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van genelinde ve Zonguldak il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ CEZASI NE KADAR?

Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesine göre 3 bin 150 TL idari para cezası kesiliyor.

YORUMLAR 1
  • melodii 3 yıl önce Şikayet Et
    ben market saatlerininde düsürülmesini istiyorumm cünküü müsteri sayısı daha cokk arttı vüris bizimm icinn daha üstt sevyeye cıktı ben cokk endişee içindegimm bununn icinde birseylerr yapilmasini istyorumm tesekkürlerr..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...