Özdil'in kaçak villa skandalında Uğur Dündar detayı

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in Bodrum'da yer alan imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkardığı villası ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Özdil'in 2008'de ofis ruhsatlı inşa edilen iki ayrı yapıyı 2017 alıp, 2018'de birleştirdiği ve belgede Uğur Dündar'ı şahit tuttuğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 13.05.2020 19:04 GÜNCELLEME 13.05.2020 19:34
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Bodrum'un Bitez Mahallesi'nde Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına 142 m² alanın 'ofis ve iş yeri- iki bağımsız bölümün birleştirilmesiyle 310 m²'ye çıkartıldığı araya da 2018'de 81 m² oda yapıldığı öğrenildi. 

UĞUR DÜNDAR YALANIN ŞAHİDİ OLDU

Resmi olarak gösterilen metrekare ve birleştirme kurnazlıklarıyla 142 den 310 m²ye çıkan villa skandalında Özdil'in Uğur Dündar'ı şahit tuttuğu ortaya çıktı.

AVUKATLARI ARAYA GİRDİ YIKIM DURDU

Özdil'in avukatının yıkım kararına itirazı üzerine Muğla Bölge İdare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 74
  • tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    chp nin iktidar olduğunu düşünün bunların alayı daha neler kimler devleti nasıl yağmalayacak düşünün . siyasetten anladığı yağma ve devlet kadrolarına pkk lı militanları yerleştirmek olan partiye destek veren fazilet ve ıp de o amaç peşindedir .lanet olasıcalar.
    Cevapla
  • AKHİLAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık milletle kavgalı olan bu tiplerin hemen her dönemde yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünmeye başladım. Eskiden iktidarlarla manşetlerle istediklerini yaparlardı. Şimdi de belediye-adliye-oda bilmem ne. Tamam dünya bunların. Allah korusun devlet de tekrar bunların olmasın, Müslüman-Türke dünyayı zehir ederler
    Cevapla
  • ben 3 yıl önce Şikayet Et
    310 metre kare nasıl iki odalı olur siz onu gidin sözcü halt tv ve tele 1 i izleyenleri inandırın nasıl olsa onlar koyun.
    Cevapla
  • AÇI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bozacının şahidi şıracı
    Cevapla
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    çakallar al birini vur birine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü