İsmail Saymaz’ın yalanı ortaya çıktı

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Peak Games adlı Türk oyun şirketinin kurucusu ve yöneticilerinden birinin, CHP Eski Genel Başkanı ve Eski Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu Ömer İnönü olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

İsmail Saymaz’ın yalanı ortaya çıktı
İsmail Saymaz’ın yalanı ortaya çıktı
GİRİŞ 03.06.2020 00:57 GÜNCELLEME 03.06.2020 00:57
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Peak Games adlı Türk oyun şirketinin kurucusu ve yöneticilerinden birinin, CHP Eski Genel Başkanı ve Eski Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün torunu Ömer İnönü olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

 

 

Peak'in şirket hisselerini devretmeden önce ve devrettikten sonraki şirket yönetim kurulunda Ömer İnönü'nün ismi bulunmuyor.

Ömer İnönü şirketin kurucusu ve şirket ortağı değil

Ömer İnönü'nün, Türk oyun firması Peak'ın kuruluşunda şirket ortakları arasında yer almadığı, son sermaye artırımda da iştirakçi olarak bulunmadığı ifade edildi. Peak'in şirket hisselerini devretmeden önce ve devrettikten sonraki şirket yönetim kurulunda Ömer İnönü'nün ismi bulunmuyor. Ömer İnönü, Peak şirketinde Strateji Direktörü olarak görev yapıyor. Peak şirket hisselerini 1.8 milyar dolara Zynga firmasına devretti

 

 

Türk oyun firması Peak, şirket hisselerini 1,8 milyar dolara Zynga firmasına devrederek büyük bir anlaşmaya imza attı. Peak'ten yapılan açıklamaya göre, şirket hisselerini 1,8 milyar dolara ABD'li Zynga (Nasdaq: ZNGA) firmasına devrettiğini duyurdu.

Saymaz: "Peak Game" adlı Türk oyun şirketinin yöneticilerinden biri İsmet İnönü'nün torunu Ömer İnönü Söz konusu duyurunun ardından İsmet İnönü'nü torunu Ömer İnönü'nün Peak'ın yöneticilerinden olduğu iddia edildi.

İsmail Saymaz; sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamada bulundu ve "ABM merkezli Zynga firmasına 1.8 milyar dolara satılan 'Peak Game' adlı Türk oyun şirketinin yöneticilerinden biri, İsmet İnönü'nü torunu Ömer İnönü'ymüş. İnönü gibi genç beyinlerin kurduğu ve yönettiği şirketin satışı, Türkiye'nin ilk milyar dolarlık girişimi olarak kayda girdi" iddiasında bulundu.

YORUMLAR 40
  • Afk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaçıncı?
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi dur be kardeş.hayatın yalan olmuş.inönünün torunu veya birbaşkası olsa ne olacak.önemli olan başarı.TSE belgesini verecek.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Saymaz için bu çoook basit bir yalan.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Teflon tava gibi hiç üstüne yapışmıyor alınmıyor da
    Cevapla
  • Seco 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalancı adamı emniyetin sağlam bir şekilde gözden geçirmesi gerekiyor bunun işi gücü yalan her akşam tv de yalanlarını dinlemekten bıktık artık ülkemizin zararına düşmanlığına karşı her akşam ne yalan söylesemde zarar versem diye düşünüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkler 800 milyar doların peşinde! Erdoğan'dan haber bekliyorlar
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!