YPG'li terörist teslim oldu

Yaklaşık 5 yıldır terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG/PYD içerisinde faaliyet yürüten terörist, güvenlik güçlerine teslim olmasının ardından Mardin'de ailesi ile buluştu.

GİRİŞ 19.07.2020 15:28 GÜNCELLEME 19.07.2020 16:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Silahlı olarak faaliyet yürütmek üzere terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal yapılanmasına katılan ve 5 yıldır terör örgütünün Suriye uzantısı YPG/PYD içerisinde faaliyet gösteren 36 yaşındaki S.T., Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordineli olarak yapılan ikna çalışmaları sonucunda 17 Temmuzda terör örgütünden kaçarak Mardin’in Nusaybin ilçesinde silahsız ve teçhizatsız bir şekilde güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan terörist, Mardin'de gözyaşları içerisinde ailesi ile buluşarak kucaklaştı.

 

 

YORUMLAR 7
  • ali ateş 3 yıl önce Şikayet Et
    bunları niye teslim alıyorsunuz sıkın kafasına gitsin. sonrada serbest bırakacaksın ohh ne güzel ya. kaç kere aynı hataya düşeceğiz biz. Attilayı ne zaman örnek alacağız.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi de bunlar yıllarca dağda silahla gezdiler ve fırsat olduğunda askerimize de ateş açtılar. Sanki tarım işçileri gelmiş gibi bunların teslim olduktan sonra serbest kalmaları ne kadar normal?
    Cevapla
  • ilker 3 yıl önce Şikayet Et
    pkk yetmiyordu birde ypg li itler çıktı
    Cevapla
  • Kuran hakem 3 yıl önce Şikayet Et
    bir kürt olarak diyorum ki müslüman kürt evlatlarini kandirmayi biraksinlar ve orda olanlarda teslim olsunlar devlette gecmiste yapilan yanlislari defterleri kapatsin kuran hakemliginde haklar verilsin . irkcilik fassizm fitnedir bozgunculuktur müslümanlar birlik olmali inananlar kardestir ayetlere uyalim.
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin dediğinin olması için tek bir kürt'ün dahi hdp' ye oy vermemesi gerekir, kaç yıl oldu pkk hdp anlaşılamadımı bu nasıl kandırma oluyor.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    kurani hakem yapalim dagda kilerde insin haclililarin oyuncagi olmasinlar devletin icinde de hacli yanlilari var ve vardi iki tarafi savasa sürüklüyor onlarda desifre edilsin.osmanliyi parcalayan irkcilik milliyetcilik fitnesi o topraklari kana buladi milyonlarca insan haclililar tarafindan katliamdan gecirildi srebnitsa cezeyari libya fas irak suriye, afganistan,filistin, lübnan heryere kan revan oldu...büyük oyunu görmeden yerel sorunlarla ugrasmak aptallik..kürt türk meselesi degil hacli müslüman meselesi burdan bakalim..osmanli biti ama türkiye öncülügünde yeni bi islam birligi sart kuran merkezli devlet ekonomi askeri birlik sart 3. dünya savasi kapida
    Cevapla
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah kardeşim eyvallah birlikte bu sorunların üstesinden gelecez bi iznillah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...