'Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı' iddialarına oğlundan cevap

Geçtiğimiz günlerde yeni tip koronavirüre (Kovid-19) yakalandığı duyurulan Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumuyla alakalı açıklama geldi. Ünlü ilahiyatçının oğlu Osman Hatipoğlu, "Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı" iddialarına cevap verdi.

'Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı' iddialarına oğlundan cevap
'Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı' iddialarına oğlundan cevap
GİRİŞ 27.08.2020 10:49 GÜNCELLEME 28.08.2020 09:18
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum. Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun" demişti.

 

Nihat Hatipoğlu ve oğlu Osman Hatipoğlu

OĞLUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının durumuyla ilgili dün akşam açıklama yaptı. "Nihat Hoca yoğun bakımda mı?" sorusuna cevap veren Osman Hatipoğlu şunları söyledi: "Hocamızın durumu Allah'ın izniyle iyi. Birkaç gün önceye göre çok iyi. Yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı. Evin içinde gezmeye başladı. Sizlerin duaları sayesinde... Gün içerisinde bir şeyler de paylaşacağız hocamızın kendini görüp duyacaksınız. Bu aralar bir haber dolaşıyor sosyal medyada 'Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı' diye kesinlikle böyle bir şeye itibar etmeyin. Hocamız evde Allah'a şükür sağlık durumu da çok iyi. Yoğun bakımda değil, hastanede kesinlikle değil. Böyle yalan haberler çok fazla yayılmaya başladı artık. Hocamızın sağlık durumunu çok çok kötü gösterdiler. Bunlar kesinlikle gerçek değil. Herkesten dua bekliyoruz, hocamızın sizlere çok selamı var."

YORUMLAR 85
  • ben biliyor 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • cumhur 3 yıl önce Şikayet Et
    allah şifa versin
    Cevapla
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı hak şafi ismiyle ankarib şifa ihsan eylesin.
    Cevapla
  • Saıd ANT 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam ne kadar meyveliymişsiniz sizi taşlıyan çok.o taşlar kendi kafalarına düşsün.Muhterem hocam saglıklı günlerde sizi görmek ve dinlemek üzere Baki selam ve duayla
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı