Tuzla ve Sultangazi Belediyesi ekibi İzmir için yola çıktı

Tuzla ve Sultangazi Belediyelerinin Arama Kurtarma Ekipleri, İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında İzmir'in yaralarını sarmak için yola çıktı.

GİRİŞ 30.10.2020 21:19 GÜNCELLEME 31.10.2020 00:41

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Belediyemiz Sivil Savunma ve Kent Konseyi Arama Kurtarma ekiplerimizi İzmir için yola çıktı. Elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Teyakkuz halindeyiz." dedi.

AFAD verilerine göre, Ege Denizi’nde merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’de yoğun olarak hissedilen deprem, çevre ilçelerde de hissedildi. Bazı evler yıkılırken bazı evlerde de hasarlar meydana geldi. Tuzla Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında deprem bölgesine doğru yola çıktı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı deprem ’den etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, " Belediyemiz Sivil Savunma ekipleri ve Kent Konseyi Arama Kurtarma ekiplerimiz İzmir için yola çıktı. Elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Teyakkuz halindeyiz." dedi.

SULTANGAZİ BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİBİ İZMİR'E GİDİYOR

Sultangazi Belediyesi, Arama Kurtarma Ekibi (SAK-E) merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından afet bölgesinde arama-kurtarma ve yardım çalışmalarında bulunmak için yola çıktı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Sultangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibimiz (SAK-E), İzmir merkezli depremde arama kurtarma faaliyeti yürütmek üzere hızlı bir şekilde yola çıkmıştır. Bu vesile ile vefat eden vatandaşlarımıza Rabbimden rahmet, yaralı kardeşlerimize şifalar diliyorum. Hep birlikte, dayanışma içerisinde zor günleri atlatacağız inşaallah' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!