Muhittin Böcek'in ne zaman taburcu olacağı açıklandı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, COVID-19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in taburcu olmasının en fazla 10 gün sürebileceğini belirterek, "Çok uzun bir süreç olmayacağını düşünüyorum" dedi.

Muhittin Böcek'in ne zaman taburcu olacağı açıklandı!
Muhittin Böcek'in ne zaman taburcu olacağı açıklandı!
GİRİŞ 18.11.2020 18:25 GÜNCELLEME 18.11.2020 22:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüse yakalanmasının ardından akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle bir süre özel hastanede tedavi edildi. Başkan Böcek, rahatsızlıklarının artması nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. AÜ Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının yoğun mücadelesi sonunda Başkan Böcek, 64 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından geçen hafta normal odaya alındı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Başkan Böcek’in durumunun yavaş yavaş da olsa her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Böcek’in taburcu olmasıyla ilgili net bir sürenin söz konusu olmadığını anlatan Özkan, "Taburcu olması bir hafta ya da 10 gün sürebilir. Çok uzun bir süreç olmayacağını düşünüyorum. Normal olarak besleniyor, rahatlıkla oturabiliyor. Fizik tedavisi yoğun şekilde devam ediyor" dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in de sağlık durumunun iyiye gittiğini aktaran Özkan, şunları kaydetti:

"Başkan Ercengiz’in tedavisine serviste devam ediyoruz. Genel durumu iyi, oksijen ihtiyacı yok, tedavi ve takipleri devam ediyor. Her iki başkanımızın ve hastalarımızın sağlığına kavuşması için bütün sağlık çalışanı arkadaşlarımız canla başla çalışıyor, onlara da bir kere daha teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde vatandaşlarımızı salgına karşı daha da duyarlı olmaya davet ediyorum."

YORUMLAR 5
  • Alican 3 yıl önce Şikayet Et
    bir is dönüyor ama...............
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yasayan olu. Chppkk insanligin ayibi bebekkatillerine hizmet eden surungenlerdir
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun sayın başkan artık chpden istifa eder tahminimce
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    o iş hidayet meselesi aga... nasibi olmayanın yapabileceği bir şey değil...
    Cevapla
  • Hakkı Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun. Rabbim bütün hastalarımıza acil şifa versin ama bize de akıl versin... Önlemlere uyalım, hiç te kolay bir hastalık değil... Gencim sağlıklıyım diyerek sorumsuzluk yaparak yaşlılara ve kronik hastalarımıza virğs taşımayalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü