Genç müzisyen maganda kurşunu ile kör oldu!

İstanbul Şişli'de müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç, evinin penceresindeyken bir maganda ateşinin sağ gözüne isabet etmesiyle kör oldu. Şahan Dinç'in maganda kurşunuyla yaralanması olayına ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Genç müzisyen maganda kurşunu ile kör oldu!
Genç müzisyen maganda kurşunu ile kör oldu!
GİRİŞ 19.11.2020 13:45 GÜNCELLEME 19.11.2020 15:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre 16 Kasım saat 01.50 sıralarında Eskişehir Mahallesi'ndeki evinin önünde çıkan silahlı kavgaya pencereden bakan Şafak Dinç, pompalı tüfekle açılan ateşle gözünden yaralandı. Hastaneye kaldırılan Dinç, sağ gözünü kaybetti.

 


Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin çalışma başlattı. Polis, yaptığı çalışmada, aralarında alacak verecek meselesi bulunan E.G. (21) ve R.K. (20) ile Ş.U. (36) ve A.A'nın (49) aynı sokakta karşılaştıklarını, tartışmanın ardından birbirlerine karşılıklı silahla ateş etmeleri sonucunda müzisyen Dinç'in yaralandığını belirledi. 

Ekipler, E.G., R.K., Ş.U., A.A. ile olaya karışan D.Y. (20) ve M.K'yi (20) aynı gün yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.G, R.K. ve Ş.U. tutuklandı. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

YORUMLAR 1
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!