Karayolları, verileri yayımlayarak Cüneyt Özdemir'i yalanladı!

Cüneyt Özdemir, İstanbul- İzmir otoyolunu ilk kez kullandığını, çok beğendiğini ancak yolun pahalı olduğu için boş olduğunu, geçilmese de parasının çatır çatır ödeneceğini söyledi. Karayolları Genel Müdürlüğü geçiş sayılarını yayımlayarak Cüneyt Özdemir'i yalanladı. KGM'den yapılan açıklamada, salgına rağmen Temmuz-Ekim dönemindeki geçiş sayılarının garanti edilen aracın üzerinde olduğunu belirtti.

Karayolları, verileri yayımlayarak Cüneyt Özdemir'i yalanladı!
Karayolları, verileri yayımlayarak Cüneyt Özdemir'i yalanladı!
GİRİŞ 30.11.2020 00:16 GÜNCELLEME 30.11.2020 00:31
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İstanbul-İzmir arasını, 9 saatten 3 buçuk saate indiren, Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olarak kabul edilen ve 2019 yılında açılan İstanbul-İzmir otoyolu vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise sosyal medya hesabında, #başımabirşeygelmeyecekse etiketiyle, İstanbul- İzmir otoyolunu ilk kez kullandığını, çok beğendiğini ancak yolun pahalı olduğu için boş olduğunu, geçilmese de parasının çatır çatır ödeneceğini söyledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, önce esprili bir şekilde, "akıllı, emniyetli ve konforlu olduğu için başınıza bir şey gelme olasılığı çok düşük" dedi. Sonra da, Temmuz-Ekim 2020 verilerini yayımlayarak "Salgına rağmen Temmuz-Ekim döneminde geçiş sayıları garanti edilenin üstündedir." dedi.

PANDEMİ ŞARTLARINA RAĞMEN GEÇİŞ SAYILARINI AŞTI

2019 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla, yerli firmalar tarafından gerçekleştirilen İstanbul-İzmir otoyol projesi pandemi şartlarına rağmen garanti edilen günlük geçiş sayılarını aştı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı verilerin, her projeye muhalif yorumlar yapan ve her yapılanı beğenmeyen zihniyete cevap niteliği taşıdığı görüldü.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 39
  • M3hk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz olsun herkes kullansın.
    Cevapla
  • Sarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu herif işi gücü fitne ve bozgunculuk bi hayır soyle inşallah bu sapıklık içinden kurtulur....
    Cevapla
  • Necip 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam ne güzel söylemiş!! Ne var yani ucuz yapsalarda herkes kullansa sürümden kazanırsınız..
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine bir düşman oluşturuyorsunuz. "her projeye muhalif yorumlar yapan ve her yapılanı beğenmeyen zihniyete cevap niteliği" adamın hatası varsa doğrsunu yayınlarsın o da sonrasında düzeltme geçer özür diler. Cüneyt özür dilemekten de gocunmaz. Lütfen ayrıştırmayın yeter artık.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar garanti konusunda tek sıkıntı yaşayan yer 3. Köprü. Oda kanal İstanbul bitince düzelir. Ve bazı havaalanlarınada fazla garanti verilmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin