Son dakika: Bakan Kasapoğlu duyurdu: Burs ödemeleri başladı!

Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, aralık ayı burs ve kredi ödemelerinin yükseköğrenim öğrencilerinin hesaplarına yatmaya başladığını açıkladı.

Son dakika: Bakan Kasapoğlu duyurdu: Burs ödemeleri başladı!
Son dakika: Bakan Kasapoğlu duyurdu: Burs ödemeleri başladı!
GİRİŞ 06.12.2020 00:07 GÜNCELLEME 06.12.2020 00:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, aralık ayı burs ve kredi ödemelerinin yükseköğrenim öğrencilerinin hesaplarına yatmaya başladığını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi.

Kasapoğlu, 6-10 Aralık tarihlerinde TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını belirtti. TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar 6 Aralık, "2" olanlar 7 Aralık, "4" olanlar 8 Aralık, "6" olanlar 9 Aralık, "8" olanlar ise 10 Aralık'ta ödemelerini alabilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Selo 42 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar rutin olağan işler. Neden ilk defa olan bir durum gibi büyük puntolarla haber yapıyorsunuz. 2020 başvuru sonucu olsaydı biraz mantikliydi
    Cevapla
  • Son Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin. Ama gel gör ki bu devlete ihanet eden kötü söz söyleyen ve bu memlekete bir çivi dahi çakılmasına hazmedemeyenlerde alıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber