Ankara'da sağlıkçılara saldırı! Valilikten son dakika açıklaması

Ankara Valiliği: Mamak ilçemizde rahatsızlanarak ambulans isteyen bir kişi için olay yerine giden 112 ekibi, hastanın kendi istedikleri hastaneye götürülmesini isteyen hasta yakını tarafından şiddete maruz kalmış, saldırıyı gerçekleştiren şahıs hakkında derhal adli tahkikat başlatılmıştır.

Ankara'da sağlıkçılara saldırı! Valilikten son dakika açıklaması
Ankara'da sağlıkçılara saldırı! Valilikten son dakika açıklaması
GİRİŞ 09.12.2020 16:11 GÜNCELLEME 09.12.2020 17:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Tuzluçayır Mahallesi Anadolu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede yaşayan kişi, rahatsızlanınca 112 Acil Servis'i arayarak, yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, hastayı ambulansa alarak, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra rahatsızlanan kişinin hastaneye gitmesi gerektiği belirtildi. Hasta yakınları da kendi istedikleri hastaneye gideceklerini belirterek, ambulansın kapılarını zorlamaya başladı. Olaya müdahale etmeye çalışan sağlık çalışanları, hasta yakınları tarafından şiddete maruz kaldı. Acil servis personeli, hastayı hastaneye götürdükten sonra polis merkezine giderek, hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili Ankara Valiliği'nin Twitter'daki hesabından açıklama yapıldı. Hasta yakını hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Mamak ilçemizde rahatsızlanarak ambulans isteyen bir kişi için olay yerine giden 112 ekibi, hastanın kendi istedikleri hastaneye götürülmesini isteyen hasta yakını tarafından şiddete maruz kalmış, saldırıyı gerçekleştiren şahıs hakkında derhal adli tahkikat başlatılmıştır" denildi.
 

YORUMLAR 7
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçmalık olmaz.Ambulansta hastayı orda bırakıp gitseydi.Yani fazla şımardık.Fazla hizmet üstelikte bedava birde kabadayılık artislik vatandaş olarak hiçbir saglıkcı tanıdıgı olmayan biri olarak bu gerzeklerin cezalandırılmasını bekliyorum..
    Cevapla
  • Er Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Madem o kadar biliyor taksi çağırsa ya arkadaş
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    tutuklayın terbiyesizi
    Cevapla
  • Mustafa Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha bu haberleri duyacakmıyız yada daha görevliler katletilmeye devam edilecekmi
    Cevapla
  • yiğido 3 yıl önce Şikayet Et
    En ağır cezalar verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi