Soylu: Akşener’in Cumhurbaşkanımıza söylediği söz ağırıma gitti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Soylu: Akşener’in Cumhurbaşkanımıza söylediği söz ağırıma gitti
Soylu: Akşener’in Cumhurbaşkanımıza söylediği söz ağırıma gitti
GİRİŞ 02.01.2021 00:01 GÜNCELLEME 02.01.2021 00:02
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, '' Akşener’in Cumhurbaşkanımıza kadınlar üzerinden söylediği söz ağırıma gitti... Recep Tayyip Erdoğan, kadın hakları konusunda zihniyet devrimcisidir. Faşist bir zihniyeti körü körüne savunmak adına niteliksiz saldırmak Allah’ın gücüne gider. Bir siyasetçinin başına gelebilecek en büyük musibet, bugün yanında bulunduklarına alet olmaktır... Siyasi tarihimizde bunların kullandığı kimse iflah olmadı... Allah kurtarsın.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 44
  • Ankarali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım siz onların sözlerine aldırmayın sonuna kadar arkanızdayız
    Cevapla
  • Bozoklu1 3 yıl önce Şikayet Et
    Teröristi kahvaltıya bekleyenden ne duyulurki başka.
    Cevapla
  • Sabri 54 3 yıl önce Şikayet Et
    sn soylu kendini bilmezlerin yüzünden moralini bozmaya gerek yok sizler ALLAHcc ın razı olacağı işleri yamakta devam edin yese düşmeyin HER SALİSE ONLRIN DÜŞÜNDÜKLERİ NELER PLANLADIKLARI KİM KİMİNLE NEMAKSATLA BERABER OLMAK ZORUNDA KALDIKLAR sözcü NÜN YALANCILIĞI KİMİN ADINA KİMİNLE BERABER OLDUKLARI İSTEDİĞN KADAR ÇOĞALT BUNLAR ALLAH cc tafından kayda aldırılıyor onlar yarın ahirette yüzlerine vurulunca bakalım ne yapacaklar olsun burada kafallarına göre yaşasın yalan ve iftiralarına devam etsinler ALLAH cc KURAN ı kerimde kul un yaptığı günahtan dolayı helak etseydim yeryüzünde insan kalmazdı diyor YARINA bırakır YANINA bırakmaz sizler hak bildiğiniz yolda devam edin ...saygılarımla...
    Cevapla
  • M61 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sadece kadın değil müslüman düşmanı Körle yatan şaşı kalkar
    Cevapla
  • Hakk 3 yıl önce Şikayet Et
    chp nin tacizlerine neden Sn Akşener ses çıkarmadı da konu Reis olunca hemen atladı. 8 martta chp nin ve akşenerin yüz ifadesine iyi bakın. 8 mart bir turnusol kağıdı gibi o gün onların kadına karşı gerçek yüzlerini gösterecek..tacizden hiç bahsetmeyip yine Erdoğan a çamur atacaklar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!