HDP'li Pervin Buldan Kovid-19 risk haritasında algı yapmaya kalkıştı, cevabını aldı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Kovid-19 risk haritasında mavi (düşük riskli) ile belirtilen illeri seçim sonucu HDP'nin kazandığı illermiş göstererek 'Adıyaman’ı kaybettik ama Uşak’ı aldık.' dedi. Kirli algı oyununa ise cevap 'Burası vatan sevdalısı Efeler diyarı Aşıklar şehri Uşak. Virüslere olmadığı gibi terör örgütlerine de destekçilerine de yer yok.' sözleriyle Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan geldi.

HDP'li Pervin Buldan Kovid-19 risk haritasında algı yapmaya kalkıştı, cevabını aldı
HDP'li Pervin Buldan Kovid-19 risk haritasında algı yapmaya kalkıştı, cevabını aldı
GİRİŞ 01.03.2021 23:12 GÜNCELLEME 02.03.2021 10:29
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

PKK’nın dağ kadrosuyla yan yana poz veren, terör örgütünün siyasi kolu durumundaki HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan yine insanların damarına basan bir paylaşıma imza attı.

Kişisel ve toplumsal sağlığın söz konusu olduğu koronavirüs risk haritasında dahi algı yapmaya çalışan Buldan, 'Düşük Riskli' olduğu için mavi ile gösterilen Uşak üzerinden mesaj vererek "Adıyaman’ı kaybettik ama Uşak’ı aldık." ifadelerini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın haritalı paylaşıma tepki göstererek "Burası vatan sevdalısı Efeler diyarı Aşıklar şehri Uşak. Virüslere olmadığı gibi terör örgütlerine de destekçilerine de yer yok. Böyle biline." dedi.

İSMAİL GÜNEŞ: DİKKATLİ BAK. 11 BELEDİYENİN 10'U AK PARTİ'DE

Buldan'ın paylaşımını alıntılayan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ''Bu mavi senin bildiğin mavi değil AK partinin iki renginden biri. Dikkatli bak. 11 belediyenin 10'u AK partide'' paylaşımını yaptı.

ALİM TUNÇ: ŞEHRİMİZ HİÇ BİR VİRÜSE GEÇİT VERMEMEKTEDİR

AK Parti Uşak eski Milletvekili Alim Tunç da sosyal medya paylaşımında "2 yıl 2 gün düşman işgalinde kalan Efeler Diyarı Uşak, 1 Eylül 1922'de işgalden kurtulmuştur. Şehrimiz hiç bir virüse geçit vermemektedir." ifadelerini kullandı.

'KAYBETTİK' DEDİĞİ ADIYAMAN'DA HDP'NİN NE BELEDİYE BAŞKANI NE DE MİLLETVEKİLİ VAR

Son seçimlere göre Adıyaman'ın Belediye Başkanı AK Parti'li Süleyman Kılınç ve Milletvekilleri de şu şekilde; Ahmet Aydın (AK Parti), İbrahim Halil Fırat (AK Parti), Muhammed Fatih Toprak (AK Parti), Yakup Taş ve Abdurrahman Tutdere (CHP)

BULDAN'A ADIYAMAN'DAN DA CEVAP GELDİ

Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Pervin Buldan'a "Barış ve Huzur Şehri Adıyaman’ımızı rüyanızda bile alamazsınız. Bizden alacağınız tek şey her zaman hüsran dolu sonuçlar olacak. Biz gereken dersi sandıkta, mecliste, şanlı ordumuz da dağlarda verdi, veriyor verecek" paylaşımı ile yanıt verdi.

BULDAN'IN TBMM'DEKİ FEZLEKE DOSYASINDA YOK YOK

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan hakkında 'Dokunulmazlıklarının kaldırılması' istemiyle TBMM'ye sunulan fezlekede 2 dosya var.

Birincisinde  "Kobani soruşturması" kapsamında hazırlanan fezlekede "devletin birliğini, ülkenin bütünlüğünü bozma", "adam öldürme", "adam öldürmeye teşebbüs", "yağma", "bayrak yakma" gibi suçlamalar yer alıyor. 

Buldan'ın ikinci fezlekesinde "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik", Beştaş'ın ikinci fezlekesinde "suçu ve suçluyu övme", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik", Temelli'nin ikinci dosyasında "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlamaları yöneltiliyor. 

Bakan Koca son haritayı paylaştı: İşte hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının kalktığı iller

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 69
  • Kastamonulu 3 yıl önce Şikayet Et
    O belediye başkanını alnından öpüyorum, Çok iyi cevap.
    Cevapla
  • AS. 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz Adıyamanlılar halkı olarak her daim vatanımızın devletimizin yanında yer alırız renkler bizim için fark etmez yeşil olsa da kırmızı olsa sarı olsa hangi renk olursa olsun bizim tek bir rengimiz var yaradan tek Allah'a aşağıda Devletimize SEMALARDA okunan ezana Göklerde dalgalanan al bayrak inanırız bizim için Tek bayrak tek millet tek devlet gerisi teferruatır.
    Cevapla
  • Tarafsız. 3 yıl önce Şikayet Et
    Pervin Buldan Adıyaman ismini ağzınıza almayın Çünkü sizin ağzınızla Adıyaman isminin kendinize yama yapmaya çalışıyorsunuz ama boşuna kürek çekiyorsunuz Adıyaman her daim Kahraman Türk silahlı Kuvvetlerin ve Türkiye Cumhuriyeti Devlerinin yanındadır Adıyamanlı vatandaşlarımız seçim geldiği zaman kime oyunu vereceğini iyi bilen kişilerdir bizden size ekmek çıkmaz Pervin hanım sizler başka kapıyı çalın.
    Cevapla
  • A. K. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza, yüreğinize sağlık...
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarda olmaz, bu kadın milletin vekili olur mu ya. şehitlerimize ne cevap vereceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!