Şanlıurfa'da mağara görünümlü kaçak kumarhane baskını: 29 şüpheli gözaltında!

Şanlıurfa'da özel harekat polislerinin de içinde bulunduğu 200 polis kent merkezinde bulunan mağaralar bölgesine operasyon düzenledi. Drone yardımıyla yaptıkları baskında bir mağarada kaçak kumar oynandığı tespit edilirken, operasyonda 8 ruhsatsız silah, uyuşturucu ve çalıntı malzemeler ele geçirildi ve 29 şüpheli göz altına alındı.

Şanlıurfa'da mağara görünümlü kaçak kumarhane baskını: 29 şüpheli gözaltında!
Şanlıurfa'da mağara görünümlü kaçak kumarhane baskını: 29 şüpheli gözaltında!
GİRİŞ 06.03.2021 12:52 GÜNCELLEME 06.03.2021 12:58

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla Şıh Maksut ve Topdağı mahallelerinde bulunan ve genellikle ahır olarak kullanılan mağaralara eş zamanlı operasyon düzenlendi. Araçların giremediği bölgeye geçen ekipler, dağlık alandaki mağaralara giden stabilize yolların giriş ve çıkışlarının kapattı.

Van'daki feci trafik kazası sonrası tırda balık istifi 114 kaçak göçmen olduğu ortaya çıktı!



200 metrekarelik mağarada geceleri kumar oynuyorlarmış

Operasyonda, bazı mağaraların demir kapıları koçbaşı kırılarak açıldı. Bir mağaraya giren ekipler, 200 metrekare olan alanda geceleri kumar oynamak için hazırlanmış masalar ve kumar oynatma düzenekleri bulundu. Baskınlarda; ruhsatsız 3 tabanca, 2 pompalı tüfek, 3 kuru sıkı tabanca, 180 mermi, 5 kesici alet, 10 gram eroin, 22 gram metamfetamin, 63 uyuşturucu hap, çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıda eşya ve kumar malzemeleri ele geçirildi. Malzemelere el koyan polis, aralarında çeşitli suçlardan aranan kişilerin de olduğu 29 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyette götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar