Sözde kadın hakları savunucusu CHP'nin utanç listesi kabarık

Teşkilatlarında şu ana kadar ortaya çıkan 9 taciz skandalıyla uzun süre kamuoyunun gündeminden düşmeyen ve rezaletler karşısında sessizliğe gömülen CHP'nin, ülkemizin sapkın LGBT tezlerinin savunulduğu, aile kavramının dinamitlendiği İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi karşısında Kadın Hakları savunuculuğuna soyunması pes dedirtti.

Sözde kadın hakları savunucusu CHP'nin utanç listesi kabarık
Sözde kadın hakları savunucusu CHP'nin utanç listesi kabarık
GİRİŞ 20.03.2021 21:10 GÜNCELLEME 27.07.2022 09:52
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin, aileyi ve kadını güçlendirme odaklı olarak ortaya çıkan, ancak sapkın LGBT lobilerinin ülkemiz üzerinde aile ve toplum değerlerimizi yozlaştırıcı bir baskı aracı olarak kullanmaya başlamasıyla İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi, bu ülkenin milli ve dini değerlerine düşman siyaset güden CHP zihniyetini rahatsız etti.

KILIÇDAROĞLU: HER ZAMAN, HER YERDE KADINLARIN HAKKINA SAHİP ÇIKACAĞIM

Partideki taciz ve tecavüzlere karşı üç maymunu oynayan Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Sözleşmesi'ni feshedilmesi karşısında "Her zaman, her yerde, her ortamda bütün kadınların hakkına, hukukuna sahip çıkacağım. Adalet neredeyse orayı arayacağım. Adaletten yana olacağım. Sizden yana olacağım. Sizin hakkınızdan, hukukunuzdan yana olacağım. Sizin hakkınızı, hukukunuzu her yerde, her platformda sonuna kadar savunacağım." dedi.

Kılıçdaroğlu partisindeki tacizleri çarpıtarak kadınları böyle yok saydı!

Kılıçdaroğlu teşkilatlarında mağdur olan onca kadının yardım çığlıklarını duymazdan gelirken yayınladığı video mesajında "Haklarınıza sahip çıkınız, hukukunuza sahip çıkınız, sizin hayatınızı cehenneme döndürenlerin kimler olduğunu iyi öğreniniz. Çocuklarınızın, kız çocuklarınızın hakkına, hukukuna sahip çıkınız. Ben söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

Altun'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: Bize vereceği hiçbir ders yok

CHP ZİHNİYETİNİN MAĞDUR KADINA BAKIŞI: YOLLU

CHP zihniyetinin kadının sadece adını kullanıp bedeni istismar etmesi, ruhunu yaralarken sözde hak, hukuk teraneleri savurmalarının en ibretlik örneği TELE1'de canlı yayın programı yapan Can Ataklı. 

Ataklı partideki taciz tecavüz iddialarının ayyuka çıktığı bir dönemde canlı yayında sarf ettiği "Buraya kadar geldik. Bu herhalde yollu" diye düşünmüş olabilirler" ifadeleri büyük tepki çekmişti.

Yarkadaş'tan Kaftancıoğlu'na şoke eden ifadeler: CHP'deki yavşakça ilişkiyi deşifre ettim

CANAN KAFTANCIOĞLU, REZALETİ ÖRTMEYE ÇALIŞTI

İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İstanbul'da peş peşe ortaya çıkan taciz skandalları karşısında olayların üstüne kapatmaya çalışmış ve bunun karşısında mağdur kadın ve ailelerin açıklamaları olayların boyutunu bir kez daha ortaya koymuştu.

CHP'de taciz salgını

CHP'DE ŞİMDİYE KADAR BİLİNEN TACİZ SKANDALLARI

MALTEPE

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz (41) daha önce bir kafede birlikte çalıştığı 23 yaşındaki Z.Y. isimli kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Savcı, sanığın, ‘cinsel saldırı’ ve ‘cinsel saldırı amacıyla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 15 yıldan 22.5 yıla hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.CHP’li eski İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Koç, kendi ilçelerinde de taciz olayı yaşandığını, bu durumu defalarca İl Başkanlığına bildirdiğini Canan Kaftancıoğlu yönetiminin bu çirkinlikleri örtbas ettiğini söyledi.

CHP'deki tacizler karşısında CHP medyası lâl oldu!

AVCILAR

CHP Avcılar ilçe eski üyesi Özlem Hanelçi, İstanbul İl Başkan Yardımcılarının kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyledi. Ümraniye ilçede de D isimli bir genç kızın tacize uğradığı öne sürüldü. Her iki olayda da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sessiz kaldığı belirtildi. Hanelçi, sosyal medya hesabı Twitter’dan “Maltepe’deki kadın arkadaşa taciz olayını duydum. Bana da CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları ahlaksızlık yaptı. Şikayet ettim, tehdit edildim. Canan Hanım’ın (Kaftancıoğlu) hiç sesi çıkmadı. CHP’de maalesef kadın olarak siyaset yapmak zor” mesajını paylaştı.

Partinin tacizleri kitap oldu

SİVAS

Yazar Nazlı Eray 2002'de CHP'den milletvekili aday adayı olduğu dönemde CHP Genel Merkezi’nde bir parti yöneticisinin oy verme karşılığında kendisini taciz etmek istediğini kitapla ifşa etti.

CHP'de bir taciz skandalı daha! 5 yıla kadar hapsi isteniyor

ÜMRANİYE

Eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A. tarafından tacize uğradığını iddia eden CHP Gençlik Kolları üyesi 20 yaşındaki D.A.ifadesinde, şüphelinin kendisini zorla öptüğü, fiziksel temasa zorladığı iddiasında bulundu.

Hüseyin Koç skandalı ifşa etti

ESENLER

CHP Esenler İlçesi Başkanlığı eski üyesi gazeteci Hüseyin Koç, Esenler’de CHP’li kadınların partililer tarafından sık sık tacize uğradığını iddia etti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu utanç verici olayları örtbas etmekle suçlayan Koç "Cumhuriyet Halk Partisi'ni Dallas çiftliğine çevirmişler. Canan Hanım da halen daha birilerine şov yapıyorsun diyor." ifadelerini kullandı.

CHP taciz skandalıyla gündeme gelen ismi 'Akladı'

KONYA 

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’ın, B.I. adlı genç bir kızı 7 ay önce yardım vaadiyle bürosuna çağırarak taciz ettiği, genç kızın durumu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bildirdiği ancak 7 ay hiçbir işlem yapılmadığı ortaya çıktı. 

ŞİŞLİ

Şişli'deki taciz olayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderilen bir mektupla ortaya çıktı. Tacize uğrayan mağdur bir kadın ile Şişli Belediyesi'nin eski başkan yardımcısı U.G.Y. arasında imzalanan protokolde U.G.Y'nin taciz olayını doğruladı. Mağdur kadın ise hakkı olan tazminat parasını alabilmek için protokolü imzaladı.

MUĞLA

CHP Muğla İl Başkanlığı'nda sekreter olarak görev yapan A.E, CHP delegesi olan İl Başkanlığı çalışanı Mehmet A’nın, sebilden su alırken kendisini taciz ettiğini söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 62
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılan Sayın Kaftancioglu bunlara sessiz kaldığına göre Sayın Atakli'nin dedigi gibi bu da YOLLU olmasın. Namussuzluk bunlarin genlerinde var.
    Cevapla
  • anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    onlarda utanacak yüz kalmamış, da onlara oy verecekleri bilmiyom
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadınların neyini savunduklarını, parti başkanlıklarında gördük hepimiz... Kör seçmenleri dışında herkes haberdar bunlardan....
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP denen sözde Atatürk partisi olan ve elbirligi ile terör partisi yapan zihniyet size bırakın oy vermeyi Günahımı dahi vermem vatan hainleri. Dileyin, Erdoğan bey ile durmak yok yola devam. Bu kemal denen zatı görünce iştince yemin ediyorum midem bulanıyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzsüz adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…