Son dakika: Bodrum Rallisi'nde silahlı kavga! Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ gözaltında

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, TOSFED Rallisi Kupa törenine oyuncu Mustafa Üstündağ’ın da karıştığı silahlı kavga gölge düşürdü.

GİRİŞ 12.04.2021 06:08 GÜNCELLEME 12.04.2021 09:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saat 19.30 sıralarında Yakaköy Mahallesinde bulunan özel bir kolejin bahçesinde meydana geldi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupasının 1’inci Ayak Bodrum Rallisinin kupa töreninin ardından oyuncu Mustafa Üstündağ (44) ve beraberindeki 5 kişi, ralli sırasında yaşanan kazayla ilgili komite üyelerini ihmalkarlıkla eleştirdi.

Kupa töreninin yapıldığı alanda Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi ile komite üyeleri ve federasyon yetkilileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine federasyon yetkililerinden 3 kişi darp edilirken, Üstündağ’ın yanındaki H.K. iddiaya göre arbede sırasında tabancayla H.G.’yi sağ dizinden yaraladı.

Kavga ihbarı üzerine törenin yapıldığı alana çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından çevrede inceleme yapan polis ekipleri aralarında Mustafa Üstündağ’ın da olduğu 6 kişiyi gözaltına alırken, olayda kullanılan tabancayı ele geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 15
  • bysungur 2 yıl önce Şikayet Et
    mafya filmi çeke çeke herkes mafya oldu
    Cevapla
  • Sivaslı Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimizde yasaların uygulanması, kontrol ve denetiminden sorumlu merciler görevlerini tam olarak yapmıyorlar. Bu yüzden her yerde kargaşa var.
    Cevapla
  • Hasan Günver 2 yıl önce Şikayet Et
    Televizyona çıkıp ünlü olan herkes kendini çok büyük görmeye başlıyor, buna bir dur denilmeli ve ibretlik ceza verilmeli
    Cevapla
  • TespiT 2 yıl önce Şikayet Et
    maske yok, mesafe yok. yapıştırın cezaları, hazine kazansın.
    Cevapla
  • kupa ekmek reklam 2 yıl önce Şikayet Et
    millet ekmek derdinde bunlar kupa, .oklamışsınız bodrumu ralliyi ama iyi de reklam filmi çekmişler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!