Sedat Peker operasyonunda 'Robin Hood' detayı ortaya çıktı

Sedat Peker ve adamlarına yönelik yapılan operasyonda yakalanan F. A. isimli kişinin, Sedat Peker'i iş insanı gösterip, örgüte eleman temin ettiği öğrenildi.

Sedat Peker operasyonunda 'Robin Hood' detayı ortaya çıktı
Sedat Peker operasyonunda 'Robin Hood' detayı ortaya çıktı
GİRİŞ 12.04.2021 16:57 GÜNCELLEME 12.04.2021 16:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 Nisan Cuma günü sabah 06.00 sıralarında Sedat Peker ve adamlarına operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 5 ilde 121 adrese düzenlenen operasyonlarda 52 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınan isimlerden biri dikkat çekti.

Sedat Peker'in villasına yapılan baskında dikkat çeken detay!

SEDAT PEKER'İ ROBİN HOOD OLARAK GÖSTERMEYE ÇALIŞTI
Ferhan A. isimli kişinin Sedat Peker'in sosyal medyasını yöneten kişi olduğu tespit edildi. Ferhan A.'nın Sedat Peker'i sosyal medyada iş insanı ve Robin Hood olarak göstermeye çalıştığı belirlendi. Ferhan A.'nın ayrıca sosyal medyada robot hesaplar kullanıp, örgüte sempati duyan kişilere yönelik çalışarak, eleman temin ettiği tespit edildi.  Ferhan A.'nın evinde yapılan aramada ise çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi.

YORUMLAR 22
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    öyle yatlara jet skilerle fotograf vidyo çektirmekle olmaz, mazlumun yaninda olacaksin, mütevazi olacaksin, ozaman adamsin. gösteris no go, Allah rizasi için yapacaksin, devletin kural ve kanunlarina uyacaksin, ozaman kralsin. develete paralel yapi olmaz olamaz.
    Cevapla
  • Sucu Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Çakıcı in, Peker out. Piyasani haracını artık çakıcı toplayacak.
    Cevapla
  • MEHMET ÖZTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık millertin sırtına kambur olmaktan bıkmadınız mı. bu gibilere kimse arka çıkmasın bunların kerameti kendinden menkul
    Cevapla
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    sıra size gelmeyecekmi sandınız? ya devlet başa ya kuzgun leşe.
    Cevapla
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    ortalık vatansever mafyalarıyla dolu ama hepsi uyuşturucu ticaretiyle ayakta duruyor bunun gibi kendini adamdan sananlar ya içerde olması lazım yada sınırdışında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı