Sedat Peker için çember daralıyor! Hangi ülkede olduğu belirlendi

Başlatılan soruşturma kapsamında, Peker'in Makedonya'da olduğu belirlendi ve yakalanması için takip yapıldığı öğrenildi.

Sedat Peker için çember daralıyor! Hangi ülkede olduğu belirlendi
Sedat Peker için çember daralıyor! Hangi ülkede olduğu belirlendi
GİRİŞ 14.04.2021 18:48 GÜNCELLEME 14.04.2021 18:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "nitelikli yağma", "gasp", "rüşvet", "yaralama", "tehdit" ile "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi birçok suça karıştığı iddiasıyla 7 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 54 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Sedat Peker operasyonunda 'Robin Hood' detayı ortaya çıktı

ŞÜPHELİLERE EK GÖZALTI SÜRESİ ALINDI

Bu kapsamda 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarda, gözaltına alınan 54 kişiyle ilgili 4 gün ek gözaltı süresi alındı. Soruşturmanın geniş kapsamlı olması, gözaltına alınan şüpheli sayısının fazla olması, şüphelilerden ele geçirilen özellikle dijital delillerin incelenmesinin zaman alması savcılık tarafından gerekçe olarak gösterildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun tamamlanması ve delillerin incelenmesinin ardından şüpheliler adliyeye çıkartılacak.

Sedat Peker operasyonuna ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

SEDAT PEKER MAKEDONYA'DA

Peker ve diğer şüphelilerin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi. Peker'in yaklaşık 1,5 yıl önce Karadağ'a gittiği, son olarak Makedonya'da olduğu belirlendi. Sedat Peker'in yakalanması için takip yapıldığı öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Peker'le bağlantılı olduğu belirlenen şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi ekiplerinin titiz çalışmalarıyla, tek tek belirledi. Peker'le bağlantılı şüphelilerin İstanbul ve 4 ilde adresleri belirlendi. Şüpheliler hakkında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, gasp, rüşvet, yaralama, tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' gibi suçlardan soruşturma yürütülüyor.

YORUMLAR 4
  • Ters BAKIŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    İşin Üzücü Tarafı... Her Tür Suçtan Aranan Kacak ve Birileri Tarafından Korunan... Kendini Mafya Babası Olarak Tanımlayan Bu Zat... Aklından Geçen Yalan veya Doğru Bilinmez Ama Insanların Buna Inanmasi veya Inanmak Istemesi... Her Türlü Suça Karışmış Bir Insanın Mahkeme Şahitliği Kabul Görmezken... Bu Vatandaşın Ciddiye Alınması Ülkem Içın Çok Acı...
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakalayın piyonu ve en ağır cezayı verin
    Cevapla
  • Murat ERKEN 3 yıl önce Şikayet Et
    Tavşan kaç tazı tut
    Cevapla
  • ilyas007 3 yıl önce Şikayet Et
    ilginç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı