Elazığ’da deprem! Çevre illerde de hissedildi!

Son dakika deprem haberi: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ’da deprem! Çevre illerde de hissedildi!
Elazığ’da deprem! Çevre illerde de hissedildi!
GİRİŞ 26.04.2021 00:33 GÜNCELLEME 26.04.2021 02:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre Elazığ Sivrice’de 3.0 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Sarsıntılar Malatya ve Diyarbakır illerimizde de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Elazığ Sivrice'de saat 23.40'da 3.0 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Yerin 3.4 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Malatya ve Diyarbakır illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

SON DAKİKA - ELAZIĞ'DA 3.0 ŞİDDETİNDE DEPREM!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen son dakika deprem olayının detayları şöyle;

KANDİLLİ RASATHANESİ VERİLERİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son depremler listesi verilerine göre Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 23:40'ta yerin 3.4 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin şiddeti 3.0 olarak belirlendi.

YORUMLAR 2
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Elaziğda AGIR hasarli konutlara HEYET retKarariVwriliyor milet perişan duyan yokmu bu duruma sahip çiksin
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    ELAZIĞDA HASARLI BINALARI BILINÇLI AĞIR HASAR OLDUGUNA RAĞMEN HEYET RED KARARI VERIYOR MİLET PERİŞAN bu źülüme birileri bir el atsin hükümete sesleniyoruz vatandaşlar mağdur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!
Kars'ta köylülerin hemen önüne yıldırım düştü