Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken paylaşım: Gazze ve çocuk...

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gazze'deki işgalci İsrail güçlerine tepki göstererek, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken paylaşım: Gazze ve çocuk...
Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken paylaşım: Gazze ve çocuk...
GİRİŞ 15.05.2021 11:11 GÜNCELLEME 15.05.2021 11:13

İsrail’in Gazze’de çoluk çocuk demeden çok sayıda binayı ve sivilleri bombalamasına tepkiler çığ gibi artıyor. Gazze’de yaşanan katliamda özellikle çocuklara dikkat çeken Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise sosyal medya hesabından "Gazze'de zulüm var" etiketi ile yaptığı paylaşımında, “Eğer Gazze’de zulüm olmasaydı; Çocuklar bayramda lunaparka gideceklerdi. Babalar çocuklarına hediye alacaktı” dedi.

İsrail’in abluka altında bulunan Gazze’deki Filistin halkına 10 Mayıs’tan bu yana aralıksız sürdürdüğü saldırılara tepkiler çığ gibi artıyor. İsrail’in çoluk çocuk demeden sivillere yaptığı zulme kayıtsız kalmayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da tepki göstererek şehit edilen çocuklara dikkat çekti.

Başkan Yazıcı, sosyal medya hesabından enkaz fotoğraflarına lunapark, alışveriş merkezi, okul, oyuncak dükkânı, havuz gibi eklemeler yaparak, "Gazze'de zulüm var" etiketiyle, paylaştı. Başkan yazıcı Türkçe ve İngilizce yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Eğer Gazze’de zulüm olmasaydı; Çocuklar bayramda lunaparka gideceklerdi. Babalar çocuklarına hediye alacaktı. Aileler huzurla yaşayacaklardı. Öğrenciler karne sevinci yaşayacaklardı” dedi.

Başkan Yazıcı’nın bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi görürken, kısa sürede binlerce RT ve beğeni geldi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz