'Çakarlı maganda'nın yargılandığı davada sürpriz gelişme!

İstanbul Arnavutköy'de trafikte tartıştığı Dadaş Aras’ı 6 yerinden bıçaklayan çakarlı minibüs sürücüsü Muhammet Enes Uysal’ın yargılandığı davada karar çıktı.

GİRİŞ 20.05.2021 12:35 GÜNCELLEME 20.05.2021 13:37
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Dadaş Aras son duruşmada şikayetinden vazgeçti, 8 yıl 4 ay hapis cezası verilen Uysal, tahliye edildi.

Uysal, "Araçların alıkonulması ve kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından toplam 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi.

CNN TÜRK muhabiri Ceylan Sever de şu bilgileri paylaştı:

Geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul Hadımköy’de yaşanmıştı olay. Aralarında çıkan tartışma sonucunda 6 yerinden bıçaklamıştı.

Bugün mahkemede ilginç bir gelişme yaşandı. Muhammed Enes Uysal’ın bıçakladığı Dadaş Aras, şikayetinden vazgeçtiğini söyledi mahkeme heyetine. Gerekçe olarak da Muhammed Enes Uysal’ın ailesinin kendi evine gelerek özür dilediğini, oğullarının pişman olduğunu söylediğini belirtti.

Akabinde de biz de onlardan SMA’lı hastalara yardım etmelerini istedik, kaybolan 30 bin TL’min karşılığı olarak. Bağış olarak 30 bin TL’yi SMA hastalarına yatırdıkları için şikayetimizden vazgeçtik dedi. Mahkeme heyetinde bu ifade çok etkili oldu elbette. Bu sebeple mahkeme heyeti 40 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Muhammed Enes Uysal’a kasten öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hüviyetinden alıkoyma suçlarından 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi ve bu kararla birlikte tahliyesine hükmetti.

YORUMLAR 71
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Napolyon ne demiş PARA PARA PARA bunların dini imanı para olmuş paran varsa adalet var
    Cevapla
  • Malatya 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin canın yandı bırak cezasını çeksin.Bir daha da kimseye yan gözle bile bakamasın. Şimdi ne olacak inşallah bir daha senin karşına çıkar da başka mazlumların canı yanmaz.
    Cevapla
  • Mardin 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarim bidahakine yargiya gitmeden olay yerinde kafasini kopartirlar.
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu haber niye manşette yok
    Cevapla
  • Bünyamin 2 yıl önce Şikayet Et
    Pek çok durumda hani şahıslar davadan vazgeçsede kamu davası devam ediyordu. Bu olay medyaya yansımış, adam gün ortasında akan trafikte çakarlı arabasıyla yol kesmiş, sonra dayı gibi adamı ölümle tehdit etmiş ve defalarca bıçaklamış ondan sonrada neymiş efendim mağdur olan vatandaş şikayetinden vazgeçti diye tahliye. Bu şahsın en az 20 yıl ceza alıp indirim dahi yapılmasan hapse atılması lazımki bir sonrakiler cesaret rdip aynı olaya teşebbüs edemesin. Ama gel görki haklının değil güçlünün adaleti. Adaletiniz batsın sizin, reziller. Bu hakim ve savcıları ibreti alem için taksimde sallandıracaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar