Musab Turan'ın provokasyonundan çıkan aile boyu FETÖ sicili

Musab Turan'ın AA'dan kovulmasıyla sonuçlanan provokasyon girişiminde, Turan'ın ailesi ve FETÖ bağlantıları da bir bir ortaya çıktı.

Musab Turan'ın provokasyonundan çıkan aile boyu FETÖ sicili
Musab Turan'ın provokasyonundan çıkan aile boyu FETÖ sicili
GİRİŞ 22.05.2021 00:59 GÜNCELLEME 22.05.2021 01:40
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Anadolu Ajansı'ndan kovulan ekonomi muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı toplantıdaki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili skandal sorusuyla FETÖ işi bir provokayona imza attı. Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü, Musab Turan'ın iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

AA muhabiri Musab Turan, bakanlara provokasyon içeren sorularını yöneltirken

AİLE BOYU İHANET

Anadolu Ajansı'ndan kovulan ekonomi muhabiri Musab Turan'ın kardeşi T.T Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken 2017 tarihinde FETÖ/PYD kapsamında geri dönemeyecek şekilde süresiz açığa alındı, Bank Asya'da hesap artışı olduğu gerekçesiyle ihraç edildi. T.T'inin 2015 tarihinde Bank Asya hesabında 1.950 TL net giriş ve çıkış olmuş olup Elazığ 2. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ kapsamında yargılandığı öğrenildi.

İstanbul Kaçakçılık Şubesi'nde polis olan Turan'ın kardeşinin eşi V.Ç'nin FETÖ'den ihraç edildiği ortaya çıktı.

Ablası B.U’nun ise bankadan ATM üzerinden kartsız şekilde ihraç FETÖ'cülere para gönderdiği ortaya çıkan bilgiler arasında.

BABASINDAN FETÖ'YE METHİYE

Babası Ali Seydi Turan'ın 2013 yılında "Türkiye bugünlerini iki hocaya borçlu.. Biri; rahmetli Erbakan, diğeri, Fethullah Gülen.. Allah ikisinden de ebeden razı olsun" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

YORUMLAR 23
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    2013 te Fetöye methiye dizmeyen kim vardı ki? Adamlar kendilerini devletin sahibi gibi gösteriyorlardı. Daha önce Atatürkçülük üzerinden bu devletin sahibi olduklarını düşünenler gibi.
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamların twitlerini şimdi görüyorsanız,sorunu kendinizde arayın.iyi ki oraya müdür olmadan o soruları sormuş,her ne sormuşsa.devletimin ve hükümetimin yanımdayım.daha devam edecekler gelmeye.
    Cevapla
  • neyse o 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler neden toplanmıyor
    Cevapla
  • alp 2 yıl önce Şikayet Et
    vatansız hain
    Cevapla
  • Görkem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede hükümeti zora sokacak soruyu soran her kişi neden fetöcü oluyor gazetecilik böyle bir şey böyle gazeteciler kalmadığı için zaten ülke bu halde !
    Cevapla
  • Beko 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi muhabirleri hangi tür soru sorarlar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!