4 yaşındaki Zafer'in acı ölümü!

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde, bakkala gitmek için yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki Zafer Ceylan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

4 yaşındaki Zafer'in acı ölümü!
4 yaşındaki Zafer'in acı ölümü!
GİRİŞ 04.06.2021 13:52 GÜNCELLEME 04.06.2021 13:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kaza, önceki gün ilçeye bağlı Saraycık köyünde meydana geldi. Adem Coşkun yönetimindeki 34 PHV 58 plakalı otomobil, evinin karşısında bulunan bakkala gitmek için tek başına yolun karşısına geçmeye çalışan Zafer Ceylan'a çarptı. Kazada, küçük Zafer yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zafer Ceylan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Sürücü Adem Coşkun ise polis tarafından gözaltına alındı.



'ZAFER NEREDESİN, BEN DE YANINA GELECEĞİM'

Zafer Ceylan’ın cansız bedeni, otopsi için Giresun Adlı Tıp Merkezi’ne gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından küçük çocuk, Güzelyurt köyünde toprağa verildi. Güçlükte ayakta duran Yılmaz Ceylan (72), “Zafer neredesin, ben de yakında yanına geleceğim oğlum” diyerek gözyaşı döktü.

Hatice Yılmaz’ı (39) ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Ablaları da küçük Zafer’in ardından gözyaşı döktü. Yılmaz ve Hatice Ceylan'ın 7 kızdan sonra tek erkek çocuğu olan küçük Zafer'den geriye, ailesi tarafından çekilen görüntüleri kaldı.

'4 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ'

Saraycık Köyü Muhtarı Cafer Kesik, “Köyün içinden geçen D-865 karayolunda araçlar hız kurallarına uymuyor. Bu nedenle 2005 yılından bugüne kadar 4 çocuk trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti, 2 çocuk da yaralandı. 50 kilometre hız sınırı var ama kimse uymuyor. O nedenle hız kesici kasislerin konulmasını talep ediliyoruz” dedi.

YORUMLAR 7
  • Halk 2 yıl önce Şikayet Et
    Anne ve babada tutuklanmalı. Çocuğa bakamamışlar. Dört yaşında bir çocuğun yalnız sokakta işi yok. Tehlikeyi bilmez bu yaştaki çocuklar. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısı.
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    4 yaşında bakalami gidiliyormuş,, bu millete ne oluyor Allahim sen islah et..
    Cevapla
  • Bektaş Günay 2 yıl önce Şikayet Et
    İlla birileri ölecek, ondan sonra gereken yapılacak. Cennet çiçeğim! Ana-Babana ve ablalarına kıyamet gününde şefaatçi olacaksın kuzum!
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİD 2 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE RABBİM RAHMET EYLESİN İNŞAALLAH MEKANI CENNET BAHÇESİ OLSUN. AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM. ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM AİLELER DE BİRAZ ÇOCUKLARINI KORUYUP KOLLASIN. 4 YAŞINDAKİ ÇOCUK NASIL D-100 YOLU BULUNAN BAKKALA KARŞIYA GEÇMESİ İÇİN BIRAKILIR. ALLAH SABIRLAR VERSİN. Amin.
    Cevapla
  • ŞerafettinBOZDOĞAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu nasıl bir zihniyet... ya bunları görmek istemeyenlere ne demeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış