Oy kullanacaklar kısıtlamalardan muaf olacak

Ülke genelindeki 764 köy ve mahallede 6 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde görev alacaklar ve seçmenler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Oy kullanacaklar kısıtlamalardan muaf olacak
Oy kullanacaklar kısıtlamalardan muaf olacak
GİRİŞ 04.06.2021 16:39 GÜNCELLEME 04.06.2021 16:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ölüm ya da farklı nedenlerle muhtarlıkları düşen mahalle ve köylerde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 6 Haziran Pazar günü, seçimlerin tekrarlanmasına karar verildi. 

Bu doğrultuda; Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi Güney beldesi ile ülke genelindeki 764 köy ve mahallede halk sandığa gidecek.  İstanbul'da da 14 mahalle yeni muhtarlarını belirleyecek.

Yapılan açıklamada seçimlerde görev alacakların ve seçmenlerin pazar günü uygulanacak sokağa çıkma yasağından muaf olacağı bildirildi.

YORUMLAR 2
  • klasik 2 yıl önce Şikayet Et
    muhtar ne işe yarıyor ? hiç bir işe al sana kocaman israf oy moy kullanmayacağım
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    ne sacmalik bu devir de muhtar mi olur zaten bir sey yapmiyor cok yerde sadece o sistemi kendi cikarlari icin kullaniyor zaten iki yil gecmis oraya bir asker koy o yapsin yeni secime kadar bosuna masraf ve sacmalik zaten adim basi araba dolmus var en yakin yere gitsin ne yapacak ise orda yapsin cok seyi devlet sistemin de bence secimi iptal edin gereksiz sacmalik bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti