Mahkeme Ezgi Mola'yı bundan yargılayacak!

Ünlü sanatçı Ezgi Mola'ya M.O'ya hakaret ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni bir gelişme yaşandı.

Mahkeme Ezgi Mola'yı bundan yargılayacak!
Mahkeme Ezgi Mola'yı bundan yargılayacak!
GİRİŞ 08.06.2021 10:57 GÜNCELLEME 08.06.2021 12:29
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Oyuncu Ezgi Mola hakkında, Batman'ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihar ederek hayatını kaybeden İpek Er'in, intihardan önce bıraktığı mektupta, kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği M.O'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. 

Ezgi Mola, M.O.'nun 'özür dile dava kapansın' teklifini reddettiEzgi Mola, M.O.'nun 'özür dile dava kapansın' teklifini reddetti


BASİT YARGILAMA USULÜ OLARAK GÖRÜLECEK

Yaşanan olay sonrası Siirt 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan M.O hakkında 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemi ile dava açılmıştı. M.O'nun tutuksuz yargılanmasına tepki gösteren ünlü oyuncu Ezgi Mola hakkında, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakaret ettiği iddiasıyla M.O'nun avukatı Mehmet Erkan Akkuş suç duyurusunda bulunmuştu. Başsavcılık da Mola hakkında ‘sesli, yazılı ve görüntülü bir ileti ile hakaret’ ve ‘hakaret’ suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemi ile dava açılmıştı. Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianame üzerine Mola’ya açılan davanın ‘belli bir ağırlığa ulaşılmadığı’ gerekçesiyle duruşma yapılmaksızın ‘basit yargılama’ usulüyle görülmesine kadar verildi.  

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 88
  • Ahmet Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    yargılanıp ceza verilmeli. Böylece kimse yargı sürecinde ahkam kesip yargısız infaz yapmayı aklına getirmemeli. Yakın zamanda Adana'da reşit olmayan bir kız kendisine tecavüz etti dediği için bir gencin ölümüne sebep olmuştu. Daha sonradan birlikte olduğu sevgilisini korumak için iftira attığı ortaya çıkmıştı. Herkes yargı sürecini bekleyecek .
    Cevapla
  • HASAN-HÜSEYİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Şahsi kanaatim odur ki, sayın hakim bu olayda toplumsal vicdanı rahatlatacak bir karar verecektir.
    Cevapla
  • Cngz56 2 yıl önce Şikayet Et
    Utnmasanız müebbetle yargılayacaksınız o adamı idam edin
    Cevapla
  • DOĞRUSÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ezgi gibi bizde kızdık. Ancak, avukat dosya içeriğini okuduktan sonra yargının doğru karar verdiğini anladık. Kusur halkın değil, eksik bilgilendirme yapan ilgililerin.
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusöz yalışlıkla şikayet edildi geri dönüşü yok sanırım
    Cevapla
  • metehan 2 yıl önce Şikayet Et
    neden kusur sende degilmiş, kulaktan dolma bilgilerle ile nasıl hareket edebiliyorsun, hangi çagda yaşıyorsun, sonrada kalk ış kusur bizde degil diyorsun, bu tür yanlış haberleri zaten milleti kışkırtmak için yaptıklarını bilmiyormusun, sazan gibi hazırsınız her yalan yanlış haber için etrafı yıkmaya kıtmaya
    Cevapla
  • CAN BAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayıııııır beynimizi yaktı ezgi mola en az 4 kez yargılanması lazım bir iki üç dört :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı