Kırmızı Bültenle aranan terörist yakalandı

Kırmızı Bültenle uluslararası düzeyde aranan H.K isimli terörist, bugün Muğla/Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Kırmızı Bültenle aranan terörist yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan terörist yakalandı
GİRİŞ 10.06.2021 22:00 GÜNCELLEME 10.06.2021 22:00
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü, 1979'da polis memuru Muammer Sencer'in şehit edildiği olayın faillerinden olan ve kırmızı bültenle aranan Türkiye Komünist Partisi/Marksist Leninist (TKP/ML) terör örgütü adına faaliyet yürüten H.K'nin Muğla'da yakalandığını bildirdi.



Emniyet İstihbarat Birimlerinin Başarılı Çalışması Sonucu; TKP/ML (Türkiye Komünist Partisi/Markist Leninist) terör örgütü kırsal alan yapılanması TİKKO (Türkiye İşçi Köylü Kurtuluş Ordusu) içerisinde geçmiş dönemde Merkez Komite Üyesi olarak faaliyet yürüten, örgüt adına çok sayıda illegal-silahlı eyleme katılan, 1979 yılında örgüt mensupları ile çıkan çatışmada Muammer Sencer isimli polis memurunun şehit edildiği olayın faillerinden olan, Kırmızı Bültenle uluslararası düzeyde aranan H.K isimli terörist, bugün Muğla/Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

YORUMLAR 114
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    bu tipleri öyle yerlere gönderecen ki, ömrünün sonuna kadar yaşam garantisi! olmadı park bahçe, wc -lavabo temizliği de yaparsa belki biraz havalı olur! yanına da bir ağa verirsin bak sen çalışmayı! üç öğün yemek beş öğün içtima....... başka kurtarmaz, hadi iyi tıraşlar abi.
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    bu herifin tipi tümden gitmiş. bağlı örgütün de tipini sevmedim. lan be bu adamın atalarını da sevmezdim. Ciguli olsa iki şarkı söylerdi. bunda o kabiliyet de yok. bunu en iyisi Silivriye tıkıp dans ettirmek gerek!
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    lan bunun tipi kaymış. gargamel gibi olmuş. bu halde yine hinlik mi yapmayı düşünüyor. atın Silivri ye hücrede ne yaparsa yapsın.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki idam cezası yok
    Cevapla
  • Özkan Demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama da benzemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi