CHP'nin Sedat Peker ikiyüzlülüğü ortaya çıktı

CHP’li Ağbaba ve Özel’in 2013’te suç örgütü lideri Sedat Peker ile cezaevinde görüştüğü ortaya çıktı. Peker’in görüşlerine de raporda yer veren CHP’lilerin, söz konusu görüşmeye yönelik iddialara sessiz kalması ikiyüzlülüklerini gösterdi.

CHP'nin Sedat Peker ikiyüzlülüğü ortaya çıktı
CHP'nin Sedat Peker ikiyüzlülüğü ortaya çıktı
GİRİŞ 11.06.2021 11:41 GÜNCELLEME 11.06.2021 12:13
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in reklam yüzü olarak kullanıldığı Dubai merkezli kumpas sonrası Türkiye'yi erken seçim ortamına sürükleme görevini üstlenen CHP, aynı zamanda Peker ile AK Parti'yi ilişkilendirmek için algı çalışmalarına başladı. Ancak ortaya çıkan detay, CHP'li isimlerin suç örgütü elebaşı ile olan ilişkini ifşa etti.

RAPORDA DA YAZDILAR

Buna göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in başını çektiği CHP heyeti 2013 yılında Silivri Cezaevi'nde suç örgütü lideri Sedat Peker'i ziyaret etti. Görüşme suç örgütü liderinin ifadesiyle kendisinin değil, CHP'lilerin aldığı özel izinle gerçekleşti. Hatta içerisinde dönemin CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık'ında yer aldığı CHP Cezaevi Komisyonu hazırladığı raporda suç örgütü liderinin ifadelerine bile yer verdi.

KILIÇDAROĞLU'NA SORDU

CHP'li Özel ve Veli Ağbaba'nın sıkı teması, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2015 yılında Peker'e yönelik "Mafya" demesi üzerine ortaya çıktı. Peker, 11 Ekim 2015 tarihinde yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na "Eğer ben mafyaysam parti yöneticilerinize, vekillerinize sormanız gerekmez mi, bir mafyaya neden ziyarete gidiyordunuz diye?" sorusunu yöneltti.

“NE KONUŞTUĞUMUZU AÇIKLA”

Suç örgütü lideri Peker, 9 Mart 2016'da kendisini hedef alan Veli Ağbaba'ya da cevap verdi. Firari elebaşı, Ağbaba'ya internet sitesinden "dürüstsen cezaevi ziyaretinde ne konuştuğumuzu açıkla" çağrısında bulunarak, yakın ilişkiyi gözler önüne serdi.

“OĞLUNU BANA GÖNDERDİ”

Peker ile samimiyet konusunda gündeme gelen bir diğer isimde CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin olmuştu. Suç örgütü lideri, Gürsel Tekin'in oğlunu fotoğraf çektirmek için evine gönderdiğini iddia etmiş, Tekin de bu iddiayı yalanlamıştı.

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI / SABRİ İŞBİLEN
YORUMLAR 19
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş çığırından çıktı.Herkes ülkenin içindeki seyrini takip ederken .Peker denen soytarının bu güne kadar yaptığı paylaşımlara bakılırsa tek kelimeyle "HİLAL" le "HAÇ" çatışmasına döndü. Herkes yerini buna göre almalı. FETTOŞ köpeğinin bire-bir ifadelerinin kullanılması görüşümü destekliyor.Ne FETTOŞ nede destekçileri müslüman olmadığına göre zamansona yaklaşıyor.
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    basit insanlar !!! bu kişiler, sanıyorlarki GERÇEKLER sümen altında kalır, chpkk=fetö= mafya bozuntuları,=dhkpc vs. başka ne beklenir
    Cevapla
  • XXL 2 yıl önce Şikayet Et
    bu haber sürekli gündemde tutulmalı
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaklabanlar birbirini bulmuş işte.... Hapçı herifler
    Cevapla
  • balaban Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP’nin avukatı Mustafa Kemal Çiçek, ‘650 milyonu araştırma şirketlerine masa başı anketler hazırlasınlar diye verdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti