Cani kocadan korkunç cinayetin bahanesi: Aşk mesajlarını gördüm!

İstanbul'da 29 yaşındaki bir çocuk annesi Adalet Bike 21 Haziran'da görüştüğü arkadaşı Gökhan Benli'yle birlikte arabada eski eşi ve yakınları tarafından canice öldürülmüştü. Kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı.

Cani kocadan korkunç cinayetin bahanesi: Aşk mesajlarını gördüm!
Cani kocadan korkunç cinayetin bahanesi: Aşk mesajlarını gördüm!
GİRİŞ 05.07.2021 09:14 GÜNCELLEME 05.07.2021 09:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul’da bir çocuk annesi Adalet Bike 21 Haziran’da saat 00.30 sıralarında arkadaşı Gökhan Denli ile buluştu. İkili Büyükçekmece Kültür Park yanına park ettikleri otomobilde sohbet ediyorlardı. Bu sırada arkalarına Jaguar marka otomobil yanaştı. Otomobilden inen 4 kişi, Denli’yi defalarca bıçakladı, kaçmaya çalışırken de 7 el ateş ederek öldürdü. Bike’yi zorla otomobile bindiren saldırganlar, kaçtı. Bike’nin parçalanmış haldeki cesedi de olaydan birkaç saat sonra D-100 Karayolu Büyükçekmece mevkisinde bulundu. Jaguar marka otomobil de birkaç kilometre ileride hasarlı halde terk edilmişti. Olay yerindeki kamera görüntülerinden ve Jaguar’ın plakasından yola çıkan polis, çifte cinayeti Adalet Bike’nin eşi Mahmut Bike ile bazı yakınlarının işlediğini tespit etti. Kan donduran cinayetle ilgili aranan eş Mahmut Bike ifadesinde telefonda aşk mesajlarını görmesi üzerine olayı tek başına gerçekleştirdiğini öne sürdü..
 

Genç kadının ölümüyle ilgili dehşete düşüren detay ortaya çıktı!Genç kadının ölümüyle ilgili dehşete düşüren detay ortaya çıktı!


ARABAYLA DEFALARCA ÜZERİNDEN GEÇTİLER

Adli Tıp Kurumu ve polis kriminal laboratuvarında yapılan incelemelerde de Adalet Bike’ye otomobilde bıçakla derin kesikler atılarak işkence edildiği, ardından da Jaguar marka otomobille defalarca üzerinden geçilerek öldürüldüğü belirlendi. Jaguar’daki hasarın da Adalet Bike’ye çarpıp üzerinden geçerken oluştuğu tespit edildi. Mahmut Bike’nin, eşi ve Gökhan Denli’nin buluşmasını, Adalet Bike’nin sırdaşı olan bir kadına baskı yaparak öğrendiği belirlendi.

AŞK MESAJLARI GÖRMÜŞ

Kamera görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, olaya karışan isimleri belirleyerek Bahçelievler’de operasyon düzenledi. Mahmut Bike, kardeşi Fırat Bike, Mahmut Bike’nin arkadaşı Furkan Özcan ve Öznur Erberk gözaltına alındı. Mahmut Bike ifadesinde, “Eşimin cep telefonunda Gökhan Denli ile aşk mesajları gördüm. Gökhan Denli ile buluştuğunu da öğrenince olayı tek başıma gerçekleştirdim. Kullandığım silahları da olaydan sonra D-100 Karayolu kenarına attım, yerini de söyleyebilirim” dedi. 4 şüpheli sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • haydaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaktın diğerlerini de ne desen boş
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    kısas uygulayıp aynı şekilde idam.
    Cevapla
  • selçuklu 2 yıl önce Şikayet Et
    ihanetin bedeli agır olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak