Bakan Koca uyardı: Şu anki sorun, tedbirlerin esnetilmesi

Aşı olmayanlar ile ikinci ve üçüncü dozlarını almayanların sayılarını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstediğimiz sonucu almak için süreci hızla tamamlamalıyız. Şu anki sorun, tedbirlerin esnetilmesidir. Kontrolü ele alalım" dedi.

GİRİŞ 25.07.2021 11:08 GÜNCELLEME 26.07.2021 05:43
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devam eden aşı çalışmaları hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Türk profesör açıkladı! Çift doz aşı olanlar için sürpriz öneriTürk profesör açıkladı! Çift doz aşı olanlar için sürpriz öneri

Twitter'dan bir mesaj paylaşan Koca, "Yaklaşık 23 Milyon kişi henüz aşı olmadı. 2. dozu olmayanların sayısı 17 Milyon. Çift doz aşı olup, 3. doz aşıya gelmeyenlerin sayısı 9 Milyona yakın. Aşıdan istediğimiz sonucu almak için süreci hızla tamamlamalıyız. Şu anki sorun, tedbirlerin esnetilmesidir. Kontrolü ele alalım" dedi.

Bakan Koca, bir sonraki paylaşımında ise "Geri dönüp son 10 günü daha dikkatli yaşayamayız. Yarın bize bağlı!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 83
  • aaaass 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı olan insanımıza her türlü güzellik yapılmalı nede olsa hakları her tarafa rahat girip çıksınlar,,çünkü sonlarını kendileride bilmi,yor
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Okullar, kurslar, yaz okulları acil zorunlu tatil edilmelidir. Delta çocuklarda etkili. Ciddi sonuçları zor alıyoruz ama kolay gevşetiyoruz! İnşaallah çok az hasarla atlatırız.
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı için açıklamalar neydi -80 derece de muhafaza ediliyordu. Şimdi avm de buzluk taşıma çantasında saklanıyor. Ne değişti de -80, -2 oldu, bir çok çelişkili bir durum var, vatandaşları aydınlatmadan sonuç beklemek saçma değil mi?
    Cevapla
  • Macit 2 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin kendine bir tercüman tut. Ne dediğin anlaşılmıyor. Emi canım. Ya da sus en iyisi.
    Cevapla
  • Hüseyinin abisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşılısın galiba yoksa bu kadar artistlik bünyeye zarar verir.
    Cevapla
  • Ssssddddd 2 yıl önce Şikayet Et
    Korona virüsü ortaya cikaran üst akillarin amaçlari belli dünya nüfusunu 500 milyonun altina indirmek peki bunlardan masonlar olabilirmi bilen varmi dünyadki mason sayisi 500 milyonu geçiyormu geçmezse bu tesdüfmü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma