Aşılı ve aşısız hastaların farkı röntgen filminde! İşte üç Kovid hastasının akciğerleri

Kovid-19 salgınında aşılamanın önemini röntgen filmleri ortaya koydu. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor Muhammed Emin Akkoyunlu, 2 doz aşı olmuş, tek doz aşı olmuş ve hiç aşı olmamış hastaların akciğerlerindeki farkı ortaya koydu.

GİRİŞ 10.08.2021 13:25 GÜNCELLEME 10.08.2021 14:09
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Kovid-19 salgınında hastanelerin yoğun bakımları aşı olmayan hastalarla dolu. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor Muhammed Emin Akkoyunlu, hastanede yatan 3 korona hastasının röntgenleriyle son durumu anlattı. Röntgenler, aşılı ve aşısız kişilerde hastalığın nasıl seyrettiğini gözler önüne seriyor.

Üç ayrı hasta, üçü de 60 yaş üzeri, üçü de erkek, farkları ise sadece aşı. İki doz aşı olan hasta ayakta tedavi ediliyor. Bir doz aşı olan serviste, hiç aşı olmayan ise yoğun bakımda. 

AŞININ FARKI

Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, hastalar arasındaki farkı şu şekilde ortaya koydu;

İlk filmde 2 doz aşı yaptırdıktan sonra ailesi kovid-19 olan bir hastanın kendisi de kovid-19 hastası ve ayakta tedavi ediliyor. Görüntüdeki siyah alanlar normal akciğer alanlarını gösteriyor. Sadece sağ alt köşede hafif bir beyazlık var ve kovid-19 unsurunu görüyoruz. 

İkinci filmdeki hasta ise serviste yatıyor.

Üçüncü filmdeki hasta ise yurt dışından geldi ve hiç kovid-19 aşısı olmadı. Neredeyse tamamen akciğerlerinin virüsle kaplandığını görüyoruz. Yani ölüm riski oldukça yüksek. Toparlasa bile akciğerlerde hasar kalma ihtimali bulunuyor.

Son dakika: Koronayla ilgili vatandaşa net mesaj! Türk profesör çarpıcı gerçeği duyurdu...Son dakika: Koronayla ilgili vatandaşa net mesaj! Türk profesör çarpıcı gerçeği duyurdu...

İstanbul İl Sağlık Müdürü'nden aşı kısırlık yapıyor iddialarına tepki!İstanbul İl Sağlık Müdürü'nden aşı kısırlık yapıyor iddialarına tepki!

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 66
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bende coruna oldum ve agir atlattim ama evde geçirdim olan herkes aşıyı tavsiye ediyor peki ilerde aşıdan dolayı vücudun tarafına zarar verirse bunun hesabını kim verecek hic kimse allah sonumuz hayırlı eylesin
    Cevapla
  • FM.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle aşı karşıtı degilim ? Daha üreten firmanın güvenip sorumluluk almadığı aşıyı olmamı kimse beklemesin ? Bütün sorumluluğu bize yıkıp işin içinden çıkmaya çalışıyorlar. İsmijin önünde prof yazan adamlar hiç bir yan etkisini bilmedikleri halde ısrarla Biontech olmamızı istiyor. Bu 3 kişinin genel sağlık durumu nasıldı? 60 yaşına kadar nasıl bir ortamda yaşadı? Hangi işlerde çalıştı? Bu ne kadar sigara içtiler? Genel bağışıklık durumu nasıl ? Ne ne kadar virüs aldılar?.....
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Eylülde Aşı Olmayanlara Kamu dahil Her yere Yasak geliyor.
    Cevapla
  • Mete 2 yıl önce Şikayet Et
    Toplumsal bir karşıtlık durumu olursa üretimi ne yapmayı düşünüyorsun sn çok bilmiş arkadaşım.
    Cevapla
  • Aslan2121 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok akıllısın ne oldu Aşı seni korumuyor mu diktatör zihniyetli
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık Hastanelere, Yoğun Bakımlara Düşenlein, Ölenlerin %97,si hiç Aşı Olmayanlar..Aşı olmayanlar bu Gerçeği ancak Hastaneye Düşünce anlıyorlar o zamanda her şey çok geç oluyor.
    Cevapla
  • Macit 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye insanları azalsınlar ki? Daha fazla insan olursa daha fazla satarlar değil mi? Süper zeka diyeceğim sana kızacaksın sonra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi