Son Dakika... Altındağ provokasyonunda yeni gelişme: Çok sayıda gözaltı var!

Son dakika haberi... Altındağ provokasyonuna karışan 76 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalananların 38'inin suç kaydı tespit edildi.

Son Dakika... Altındağ provokasyonunda yeni gelişme: Çok sayıda gözaltı var!
Son Dakika... Altındağ provokasyonunda yeni gelişme: Çok sayıda gözaltı var!
GİRİŞ 12.08.2021 12:59 GÜNCELLEME 12.08.2021 13:37
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Ankara Emniyeti'nden Altındağ olaylarına ilişkin son dakika açıklama geldi. Emniyet'ten yapılan açıklamada, Altındağ olaylarıyla ilgili sosyal medyada gerçek dışı paylaşım yapan ve olaylara karışan 76 kişi gözaltına alındı.

Yakalananların 38'inin suç kaydı tespit edildi.

Altındağ'daki provokasyonla ilgili AK Parti'den açıklamaAltındağ'daki provokasyonla ilgili AK Parti'den açıklama

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Burhan: Hedefleri kaos çıkarmak!AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Burhan: Hedefleri kaos çıkarmak!

Altındağ'daki olaylar sonrası dikkat çeken 'Bakanlık' teklifiAltındağ'daki olaylar sonrası dikkat çeken 'Bakanlık' teklifi

KAYNAK: AA
YORUMLAR 198
  • birol 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesine sahip çıkıp biz Türkler yunan,İngiliz,Fransız,Rum,ermeni,hintlıi ile savaşmasaydik buğun Türkiye diye bir yer olmazdı .Dolayısıyla bir tek mermi atmadan vatanını bırakıp kaçanların da ulu bir çınar gibi golgemize sığınacak bir limanı olmazdı.
    Cevapla
  • Gönül elçisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Altındağ, uyuşturucunun, kumarın alkolün merkezi. Bunlara mı kalmış vatan? Bi şişe biraya her işi yaptırabileceğin tonla serseri var. Zaten ankaralılar "Altındağ" deyince umursamadılar:))
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sacmalama 17 yaşında Türk çocuğu öldürüldü kafamı attirma..
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 100 yıl önce ermeni.rum.teroru vardı şuanda pkk.pyd.var.yarin suriye.gocmenleri ayaklanır.demokrasi eğitim hakkı isteriz derlerse .terör olayı artarsa işimiz zorlaşır.
    Cevapla
  • Cizreli 2 yıl önce Şikayet Et
    Aptal ve ırkçı olma onlar senin CHP gibi ihanet etmezler
    Cevapla
  • tual 2 yıl önce Şikayet Et
    altından dağ olayı tıpkı konya olayı gibi hassas bir konu yorum yapmak doğru degil hiç kimse ateşe körükle gitmemeli buradan kılıçdaroğlunuda kınıyorum suriyeli göçmenler üzerinden siyaset yapıyor sandık tan seçimden bahsediyor
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 2023 seçimleri çok önemli. Tehlike çok büyük. Seçim zamanı gelmeden içeride kaos çıkarmak isteyenler var çünkü Doğu Akdeniz'de, Suriye'de, Kuzey Irak'ta, Libya'da, Somali'de, Katar'da, Balkanlar'da ve Kafkasya'da hakimiyet kuran bir Türkiye var, Türkiye özellikle 2016 yılından beri Siyonist-Vatikan ittifakının planlarına büyük darbeler vurdu, vurmaya devam ediyor, işte Türk devletine yapılan iç ve dış operasyonların özeti bu. Herkes Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyip etrafına yaysın, o videoda her şeyin özeti var. Kuru slogan atmakla olmuyor arkadaşlar icraat lazım, tek yapmamız gereken 2-3 tıklama, ortamı Bizans artıklarına bırakmayalım.
    Cevapla
  • Hakikatbin 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler, gönülden katılıyoruz. İçerideki uzantılarına azami dikkat edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek