Makinistten tepki çeken yorum: Bendeki leş sayısı 16!

Tekirdağ'da yük treninin minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin TCDD'de görevli olan makinist M.A.K.'nın sosyal medyada yaptığı yorum tepkiye neden oldu.

Makinistten tepki çeken yorum: Bendeki leş sayısı 16!
Makinistten tepki çeken yorum: Bendeki leş sayısı 16!
GİRİŞ 05.09.2021 12:50 GÜNCELLEME 05.09.2021 12:50
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

M.A.K. kaza haberinin altına, "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" yorumunu yaptığı ortaya çıktı. TCDD, konuyla igili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi’nde, cumartesi saat 08.00 sıralarında, Edirne’den Çerkezköy yönüne giden 13001 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitte Bilal Küllü'nün kullandığı 59 ADJ 755 plakalı fabrika servis minibüsüne çarptı. Trenin bir süre önünde sürüklediği minibüsteki 6 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.



"BENDEKİ LEŞ SAYISI 16"

Kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları da üzüntülerini dile getirirken, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen M.A.K.'nın yaptığı yorum ise dikkat çekti.

M.A.K. yaptığı yorumda, "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" ifadelerine yer verdi.

M.A.K. başka bir sosyal medya kullanıcısının, "Böyle yorumlar yaparak tepki toplama kardeşim" uyarısına ise, "Önemli değil abim" diye cevap verdi.

M.A.K.'nın, gelen tepkiler üzerine yorumlarını yaklaşık 6 saat sonra sildiği görüldü.

TCDD'den konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

YORUMLAR 34
  • İbretialem 2 yıl önce Şikayet Et
    Topluma bak hizaya gel,minibüs şöförüne kızarken makinistte ayrı bir alem.İkisi birlik olmuş masumların hayatıyla dalga geçiyor.Şimdi buna geniş çaplı soruşturma açar emekli maaşı bağlarlarmı?Memuriyetten men edip verilenler geri alınırmı?Minibüs şöförü tahammüden cinayetten yatarmı?Halk sağlığıyla oynayanlarda aynı olmalı onlar bundan dahamı az suç işliyor?Çook mevzular var halledilmeyi bekleyen..İbreti alem cezalar olmadıkça asla sonu gelmeyecek, her meslekte buna benzer vakalar bitmez kardeşim...
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu paylaşım gerçek ise bu şahıs hemen beş kuruş verilmeden işine son verilmeli hiçbir Devlet kurumunda iş bulmasına yasal olarak izin verilmemeli. Devlet kurumunda bu tip insanlar kesinlikle barındırılmamalı .
    Cevapla
  • Denizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Direk isine son ve yuklu miktarda dava acilarak cezasina bakilmali ölen rahmetli insanlarin arkasindan nasil bir konusma bu terbiyesiz
    Cevapla
  • tesbit 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik durumu makinistlik yapmaya uygun olmayabilir rapor almalı derim.
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip insanların el arabası sürmesine dahi izin verilmemeli eskiler ne demiş cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olması yeğdir.Topluma külliyen zarar bu tip insanlara bir de ücret ödeyip kamuda istihdam etmek bu ülke insanına zulüm ile eştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...