Erdoğan açıkladı: Selo'yu çıkaramayacaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'deki toplu açılış töreninde siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıkladı: Selo'yu çıkaramayacaksınız
Erdoğan açıkladı: Selo'yu çıkaramayacaksınız
GİRİŞ 23.10.2021 18:28 GÜNCELLEME 23.10.2021 20:25
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'deki toplu açılış töreninde siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hapiste olan Selahattin Demirtaş hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi Demirtaş'ı çıkarmanın hesabını yapıyorlar. Yargı ne derse o. Çıkaramayacaksınız. Eşi, çocuklarımla evde masumca oturuyoruz diyor. Senin çocukların masumane de, öldürülmüş olan günahsız vatandaşlarımızın çocukları ne?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Eskişehir'deydi. AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı daha sonra Eskişehir Millet Bahçesi Toplu Açılış Programı'na katıldı. Burada da bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı, hapiste bulunan HDP'nin eski eş genel başkanı Demirtaş hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

"DEMİRTAŞ'I ÇIKARAMAYACAKSINIZ"

Muhalefetin Demirtaş'ı hapisten çıkarma hesabı yaptığını belirten Cumhurbaşkanı, "Şimdi Demirtaş'ı çıkarmanın hesabını yapıyorlar. Yargı ne derse o. Çıkaramayacaksınız. Eşi, masum çocuklarımla evde oturuyorum diyor. Senin çocukların masumane de, öldürülmüş olan günahsız vatandaşlarımızın çocukları ne?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk olan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a da göndermede bulundu. Erdoğan, "Eşi televizyona çıkmış çocuklarımla beraber masumane oturuyorum diyor. Yasin Börü'nün geride bıraktığı ailesi ne? Onlar masum değil mi? Sen anasın da o ana değil mi?" ifadelerini kullandı.

"SENİN ÇOCUKLARIN MASUM DA ÖLEN VATANDAŞLARIMIZIN ÇOCUKLARI NE?"

Konuşmasında muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk olan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a da Yasin Börü'nün annesi üzerinden yüklendi. Erdoğan, konuşmasında "Eşi televizyona çıkmış çocuklarımla beraber masumane oturuyoruz diyor. Yasin Börü'nün geride bıraktığı ailesi ne? Onlar masum değil mi?" ifadelerini kullandı.

"YASİN BÖRÜ'YÜ ÖLDÜREN SELO DEĞİL MİYDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bunların amaçları her şeye takoz koymak, engel olmak. Terör örgütleri ile işbirliği de yaparlar. Bunlar terörist Selo ile birlik olurlar. Bunlarda ar yok. Yasin Börü'yü öldüren Selo değil miydi? Şimdi kalktılar onu içeriden nasıl çıkarırız onun derdindeler. Yargı ne diyorsa o, çıkaramayacaksınız. Selo'nun eşi televizyona çıkıyor. Senin çocukların masumane de, Yasin Börü'nün geride bıraktığı ailesi ne? Onlar masum değil mi? Onlar şu anda anneleri ile masumane yaşıyorlar. Onları nereye koyacaksın. Sen anasın da Yasin'in anası ana değil mi?"

YORUMLAR 17
  • Kaygılı2961 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni terör örgütlerinin isimlerini burada ilan ediyorum. HDP ve CHP terör örgütü.
    Cevapla
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza sağlık REİS hislerime tercüman oldun
    Cevapla
  • Ali Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM yâr ve yardımcınız olsun Sayın Başkanım. ÜMMETİ MUHAMMED 'in size ihtiyacı var.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye yapılan ekonomi ve ambargo operasyonlarının sebebi son zamanlarda yakaladığımız ajanlardır, yurt dışında açtığımız üsler ve yaptığımız askeri operasyonlardır, Akdeniz'de tüm tehditlere rağmen hakkımızı arayan bir devletimiz var., Türkiye tarihinde ilk defa Mossad'a operasyon yaptı, geçen haftalarda Rus ajanları yakaladık, İranlı ajanları yakaladık. Türkiye yerli ve milli hale geldiği için bu saldırıları yapıyorlar, ama tabi şuan tüm dünyada bir pandemi, enerji, kuraklık, kıtlık, ve ekonomik kriz var, sadece Türkiye'deymiş gibi algı yapıyor düşman fondaş medya. Halkımızı böyle kritik bir dönemde devlete karşı kışkırtıyorlar, düşman fondaş medya temsilcileri ülkemizden kovulmalı.
    Cevapla
  • Bingöllü 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölen müslümansa onlar için göz aydınlığı.Bu milleti bölemiyecekler.Ben dinsiz kürtlerle yaşamaktansa müslüman türk kardeşimle yaşarım.Yaşasın müslüman kardeşliği.İşte onlar bu kardeşliği bozmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı