Ahmet Hakan, Arınç'ı delirtecek: Erdoğan’ın binde biri bile değilken...

Başkan Erdoğan'a karşı “Beni fazla zorlamasınlar" sözleriyle adaylık çıkışı yapan Bülent Arınç’a Ahmet Hakan’dan cevap geldi. Hakan, "Allah billah aşkına, zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı... Zorlasınlar da... Alsın boyunun ölçüsünü" dedi.

Ahmet Hakan, Arınç'ı delirtecek: Erdoğan’ın binde biri bile değilken...
Ahmet Hakan, Arınç'ı delirtecek: Erdoğan’ın binde biri bile değilken...
GİRİŞ 30.11.2021 19:06 GÜNCELLEME 30.11.2021 21:45
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

Önceki gün, Tayyip Erdoğan ile ilişkisi hakkında “Ona karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar. Çünkü içtihatlar zaman zaman değişebilir” diyerek aklınca aba altından sopa gösteren Bülent Arınç’a Ahmet Hakan’dan cevap geldi.

"TOPLUMSAL KARŞILIKLARI ERDOĞAN’IN BİNDE BİRİ BİLE DEĞİL"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni, "'Aldıklarını buldukları sananlar' diye nitelendirebileceğimiz bir hizip var" dedi ve "Tayyip Erdoğan tarafından kendilerine verilenleri, kendi marifetleriyle elde ettiklerini sananlardan oluşan bir hizip bu. Kimdir bunlar? Mesela Abdullah Gül... Mesela Abdüllatif Şener... Mesela Ahmet Davutoğlu... Mesela Ali Babacan... Ve mesela Bülent Arınç... Nedir bu hiziptekilerin temel özelliği? Şudur: Siyasette ancak ve ancak 'Tayyip Erdoğan’ın ekibinin bir parçası' olarak bir anlam ifade ediyorlarken ve toplumsal karşılıkları Erdoğan’ın binde biri bile değilken... Kendilerini birer siyasal önder olarak görmeye başlamaları..." ifadelerini kullandı.

"RUHU AK PARTİ’DEN ÇOKTAN KOPTUĞU HALDE BEDENİNİ KOPARMAYA BİLE CÜRET EDEMİYOR"

'Bağımsız olarak ortaya çıktıklarında hiçbirinin ciddi bir toplumsal karşılığı olmadığını' belirten Ahmet Hakan yazısına şöyle devam etti:

"İşte bakın: Abdullah Gül... Yıllardır açıktan bir kalkışma yapamıyor. Abdüllatif Şener... Memleketi Sivas’tan aday bile olamıyor. Ali Babacan... Beklediği rüzgârın binde birini bile estiremiyor. Ahmet Davutoğlu... Babacan’dan bile daha geride. Gelelim Bülent Arınç’a. Onun durumu hepsinden daha trajik. Trajik çünkü ruhu AK Parti’den çoktan koptuğu halde bedenini koparmaya bile cüret edemiyor. Fakat buna rağmen afra tafrası hiç eksik olmuyor. Son afra tafrasını ise şu şekilde ifade etmiş Bülent Arınç: 'Erdoğan’a karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum ama beni fazla zorlamasınlar', fazla zorlarlarsa Erdoğan’a karşı rakip olabilirmiş! Kimler zorlayacaklarsa Allah billah aşkına, zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı... Zorlasınlar da... Alsın boyunun ölçüsünü"

YORUMLAR 178
  • Koray Derik 2 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir gelişme var mı ? taraflar uzlaştılar mı ?
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey gidi Arınç efendi bir zamanlar seni keyifle dinlerdik zaman insanların ne mal olduğunu gösteriyor iyiki gördük seni ve diğer ismini anmak istemediğim hainleri hamdolsun defolup gittiniz
    Cevapla
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar doğru bir tespit için söylenebilecek söz yok
    Cevapla
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Ahmet bey...Ne güzel yazmış.
    Cevapla
  • Mevlüt erdogan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arınç çok anurlu bir insan biraz daha orselenmesi dorpulenmesi gerekiyor ahmatbey goreyimseni tahriket çıksın meydanada alsın ölçüsünü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam