İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan akıllara durgunluk veren metro savunması

İBB, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftları kapattı. İBB Sözcüsü Murat Ongun ise kapatılan metro şaftlarına 'Onlar metro inşaatı değil çukur' diyerek skandal bir açıklamaya imza attı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan akıllara durgunluk veren metro savunması
İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan akıllara durgunluk veren metro savunması
GİRİŞ 06.01.2022 16:57 GÜNCELLEME 06.01.2022 16:57
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftlarının doldurulması işlemine devam ediyor.

CHP'li İBB yönetimi, Sancaktepe Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı İnşaat Alanı'na kamyonlar gönderdi. Kamyonlar; metro hattı için açılan çukurları toprakla doldurmaya devam etti.

'METRO DEĞİL ÇUKUR'

AK Parti döneminde başlanan metro inşaatları ve tünellerini kapatmaya çalışan İBB'nin sözcüsü Murat Ongun, milletin parasını çöpe attıkları skandalı sosyal medya hesabından savundu. Ongun, "O bir metro hattı değil. Yıllar önce kazılmış 30 metre derinliğinde bir çukur. " diyerek adeta vatandaşların aklıyla alay etti.İBB tarafından kapatılan metro

'ALLAH İSTANBUL'U TEZ ZAMANDA BU SÖZCÜDEN KURTARSIN'

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ejder Batur, Ongun'un skandal açıklamalarına, "İBB adına konuşan biri metro şaftına çukur diyebiliyorsa “Allah İstanbul’u tez zamanda bu sözcüden ve zihniyetinden kurtarsın” diye dua ederim…Metro hatları o şaftlarla inşaa edilir…ayrıca siz 30 aydır İstanbul markasına verdiğiniz zararı hesap edin." sözleriyle tepki gösterdi.

 

.Metronun şaftına toprak atıldıSancaktepe Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metrosu

 

YORUMLAR 174
  • Abdullah 9 ay önce Şikayet Et
    Demek ki 4 senede bir çukur bile kazamamışlar, KAZMAMIŞLAR..! YAZIKLAR OLSUN..
    Cevapla
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun.bunu sokaktaki adam söylemez
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dökülen topraklardan kamyon başına para alıyorlardır araştırsınlar bu işten birileri rant sağlamıyorsa hiç bir şey bilmiyorum ben
    Cevapla
  • S52 2 yıl önce Şikayet Et
    Alistik nasil olsa yarinda cikar ben onlar cukur demedim bana gelen. veriler yanlismis der. Ar damrlari patlamislar ne beklersin.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru 80 yıl bu ülkeye Türkiye Cumhuriyeti Devletine milletine hükumetine yöneticisine anayasaya ihanet et taş taş üstüne koyma put hariç gel burada 100 önce dünyanın bitirdiği metro inşaatı nı kendi hain çukurunuz de hristiyan haçlı terörist pi si
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması