Avcılar'da bir inşaatta göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Avcılar Merkez Mahallesi’nde, bir inşaatta temel atma sırasında 2 işçi meydana gelen göçük altında kaldı. Göçük altında kalan işçilerden biri kurtarılırken diğer işçi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.01.2022 14:30 GÜNCELLEME 10.01.2022 17:28

Avcılar'da bir inşaat alanında çalışan iki işçi göçük altında kaldı.

Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi Talimhane Sokak'taki bir inşatta göçük meydana geldi. İnşaatta çalışan işçilerden ikisi göçük altında kaldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşçilerden biri enkazdan çıkarılırken, diğer işçi kurtarılamadı. Avcılar'da göçük

İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Avcılar İlçemiz Merkez Mahallesi Talimhane Sokak’ta bulunan bir inşaatta bugün saat 13.40 sıralarında göçük meydana gelmiştir. Olay yerine ivedilikle AFAD, İtfaiye, sağlık ve güvenlik ekiplerimiz sevk edilmiştir. Güvenlik önlemleri altında yapılan çalışmalarda göçük altında kalan bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş; bir vatandaşımız ise hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet; yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Bir işçi kurtarıldı

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin